• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۷
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد مطلب: 1404050603019

بازگشت از النصر به بیلبائو

بازگشت از النصر به بیلبائو

مدافع اسپانیایی النصر بعد از جدایی از این تیم عربستانی به لالیگا برگشت تا بار دیگر پیراهن بیلبائو را بپوشد.

به گزارش ایسنا، آیمریک لاپورته محصول باشگاه بیلبائو است. این بازیکن اسپانیایی بعد از جدایی از منچسترسیتی در سال ۲۰۲۳ راهی لیگ عربستان شد تا پیراهن النصر را به تن کند.

لاپورته بعد از آمدن ژرژ ژسوس به النصر در فهرست فروش باشگاه عربستانی قرار گرفت. روزنامه «عکاظ» عربستان از جدایی قطعی لاپورته خبر داد و اعلام کرد که او با باشگاه بیلبائو به توافق نهایی رسیده و قرارداد بسته است.

به این ترتیب لاپورته پس از ۱۳ سال بار دیگر پیراهن آتلتیک بیلبائو را خواهد پوشید و به رقابت‌های لالیگا برخواهد گشت.

النصر برای جایگزینی این مدافع باتجربه اسپانیایی به دنبال جذب یک مدافع سرشناس است و طبق اعلام عکاظ در ادامه نقل‌وانتقالات تابستانی یک مدافع بزرگ راهی این تیم خواهد شد.

انتهای پیام