• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404050603380
  • خبرنگار : 50649

مدیرکل هواشناسی استان اعلام کرد

احتمال رگبار و رعدوبرق در مناطق جنوبی فارس/ ثبت دمای ۵۲ درجه‌ در دژگاه دهرم

احتمال رگبار و رعدوبرق در مناطق جنوبی فارس/ ثبت دمای ۵۲ درجه‌ در دژگاه دهرم

ایسنا/فارس مدیرکل هواشناسی استان فارس از احتمال رگبار و رعدوبرق در جنوب و جنوب‌غرب استان و ثبت دمای ۵۲ درجه در دژگاه دهرم خبر داد.

قاسم حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی گفت: امروز دوشنبه، هشتم مرداد، در ساعات بعدازظهر و شب، در نوار جنوبی و برخی از نقاط جنوب غربی استان، افزایش ابر همراه با احتمال وقوع رعدوبرق و بارش نقطه‌ای پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی فارس افزود: در سایر مناطق استان نیز آسمانی کمی ابری خواهیم داشت.

حسینی با اشاره به وضعیت جوی روزهای آتی اظهار کرد: برای روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، ۹ و ۱۰ مرداد نیز در ساعات بعدازظهر، افزایش ابر در بیشتر مناطق استان پیش‌بینی شده است.

به گفته مدیرکل هواشناسی فارس، طی روزهای پنج‌شنبه و جمعه، ۱۱ و ۱۲ مرداد در برخی از نقاط استان، احتمال وقوع رعدوبرق و رگبار خفیف وجود دارد.

وی در خصوص دمای هوای نیز بیان کرد: ماندگاری هوای گرم طی چند روز آینده در سطح استان ادامه دارد و تغییر محسوسی در دمای هوا انتظار نمی‌رود.

حسینی در پایان از ثبت دمای ۵۲ درجه در دژگاه دهرم به عنوان گرم‌ترین نقطه استان فارس در شبانه‌روز گذشته خبر داد و گفت: همچنین در این بازه زمانی دشت نمدان اقلید با دمای هشت درجه سردترین نقطه فارس بوده است و دمای هوای شیراز هم در بیشینه ۳۹ و کمینه ۲۱ درجه بوده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha