• چهارشنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۹
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1404050804461
  • منبع : پایگاه‌های خبری

این زن مسئول «حواس پرتی جمعی» در آمریکاست!

این زن مسئول «حواس پرتی جمعی» در آمریکاست!

منتقدان، تولسی گابارد، مدیر اطلاعات ملی دولت دونالد ترامپ را متهم کرده‌اند که با ادعاهای اخیرش مبنی بر کودتای دولت اوباما در انتخابات سال ۲۰۱۶ در تلاش است تا ترامپ را در برابر نظارت و انتقادهای اخیر محافظت کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبر فوری،  جیسون کرو نماینده دموکرات روز یکشنبه به فاکس نیوز گفت: «گابارد خود را به یک سلاح تخریب جمعی برای حواس‌پرتی تبدیل کرده است.»  کرو، گابارد را متهم کرد که به‌عنوان مدیر اطلاعات ملی، «در تلاش است تا با دونالد ترامپ دوباره آشتی کند و برای این کار این تئوری‌ها را ساخته است»، اشاره‌ای آشکار او به اختلاف علنی گابارد و ترامپ درباره وضعیت برنامه هسته‌ای ایران و نظر گابارد بر عدم حمله به تاسیسات است.

همین ماه، گابارد رهبری انتشار اسنادی را بر عهده داشت که به تلاش‌های دولت اوباما برای بررسی عملیات نفوذ روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ مربوط می‌شد. منتقدان این انتشار را تلاشی برای منحرف کردن توجه از انتقادات مداوم از دولت ترامپ به دلیل نحوه مدیریت پرونده‌های جفری اپستین و روابط رئیس‌جمهور با این سرمایه‌دار بدنام، که در زندان در انتظار محاکمه برای قاچاق جنسی درگذشت، تلقی کردند.

سناتور مارک وارنر، دموکرات ارشد کمیته اطلاعاتی سنا هم پس از این افشاگری‌ها به نشریه «هیل» گفت: «هیچ چیز در این سند حزبی و قبلا بررسی‌شده، این واقعیت را تغییر نمی‌دهد.» او افزود: «انتشار این به‌اصطلاح گزارش، تنها یک اقدام بی‌ملاحظه دیگر از سوی مدیر اطلاعات ملی است که چنان مشتاق جلب رضایت دونالد ترامپ است که حاضر است منابع محرمانه را به خطر بیندازد، به متحدان ما خیانت کند و اطلاعاتی را که به او سپرده شده سیاسی کند.»

گابارد ادعا می‌کند که اسناد اوباما، از جمله گزارش جمهوری‌خواهان در سال ۲۰۲۰ از کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان که اخیراً از طبقه‌بندی خارج شده، یک «کودتای چندساله» علیه ترامپ را آشکار می‌کند. او مدعی است که مقامات ارشد اوباما تلاش کردند تا یافته‌های اطلاعاتی پیشین را نادیده بگیرند تا ادعا کنند روس‌ها به‌طور خاص قصد تقویت کمپین انتخاباتی ترامپ را داشتند، نه اینکه به‌طور کلی اعتماد به سیستم انتخاباتی آمریکا را تضعیف کنند و خواستار پیگرد کیفری اوباما و دیگران شده است.

ترامپ نیز از این ادعاها حمایت کرده و یک ویدیوی جعلی تولیدشده توسط هوش مصنوعی را در حساب سوشال تروث خود به اشتراک گذاشته که نشان‌دهنده دستگیری و زندانی شدن اوباما است. گابارد به‌عنوان شواهد این کودتا، به نتایج گذشته اشاره کرده که نشان می‌داد بازیگران روس نتوانستند زیرساخت‌های رای‌گیری دیجیتال را هک کنند یا آرای انتخابات را تغییر دهند و ادعا کرده که این یافته‌ها با ارزیابی‌های بعدی مقامات اطلاعاتی مبنی بر تلاش روسیه برای کمک به ترامپ در تضاد است.

سوزان میلر، افسر سابق سیا که بر ارزیابی اطلاعاتی سال ۲۰۱۷ نظارت داشت، گفت که گابارد «دروغ می‌گوید». او به ان‌بی‌سی نیوز گفته: «ما قطعاً اطلاعات کافی داشتیم که با احتمال بالا نشان می‌داد هدف خاص روس‌ها انتخاب شدن ترامپ بود.» او افزود که مقامات اطلاعاتی این یافته‌ها را به ترامپ گزارش داده بودند. میلر تأکید کرد: «در عین حال، هیچ‌گونه تبانی دوطرفه بین ترامپ یا تیم او با روس‌ها در آن زمان یافت نشد.»

دفتر اوباما هم در این زمینه بیانیه‌ای نادر منتشر و اتهامات گابارد را محکوم کرد: «این اتهامات عجیب‌وغریب، مضحک و تلاشی ضعیف برای انحراف افکار عمومی هستند. هیچ چیز در سندی که هفته گذشته منتشر شد، نتیجه پذیرفته‌شده عمومی مبنی بر تلاش روسیه برای تأثیرگذاری بر انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ بدون دستکاری موفق آرا را نقض نمی‌کند.»

کاخ سفید در برابر این استدلال که تحقیقات گابارد یک بازی حزبی است، واکنش نشان داده است. کارولین لویت، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید، در جلسه توجیهی خود گفت: «تنها کسانی که ادعا می‌کنند مدیر اطلاعات ملی شواهدی را منتشر کرده تا جایگاه خود را نزد رئیس‌جمهور بهبود بخشد، افرادی در این اتاق هستند که مدام سعی دارند در کابینه رئیس‌جمهور نفاق و هرج‌ومرج ایجاد کنند. و این کار نتیجه‌ای ندارد.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha