• چهارشنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404050804537
  • خبرنگار : 71460

حادثه ناگوار برای قهرمان زن المپیک در کوهستان‌های پاکستان

حادثه ناگوار برای قهرمان زن المپیک در کوهستان‌های پاکستان

لورا دالمایر، ستاره ۳۱ ساله آلمانی رشته دوگانه (بیاتلون) و دارنده ۲ مدال طلای المپیک، در حین صعود به کوه‌های قراقروم در پاکستان دچار حادثه شدید شد.

به گزارش ایسنا، لورا دالمایر قهرمان دو دوره المپیک در رشته دوگانه، قربانی یک حادثه جدی کوهستانی در پاکستان شده است. او در کوهستان‌های پاکستان زخمی شد و هنوز تیم امداد نتوانسته خودش را به او برساند.

این زن ۳۱ ساله آلمانی در حال کوهنوردی در کوه‌های قراقروم بود که دچار حادثه ریزش سنگ شد. در حال حاضر گزارش شده است که او به شدت مجروح شده است.

لورا دالمایر در ۲۸ جولای با همراه طناب خود در حال صعود بود که مورد اصابت سنگ‌های در حال سقوط قرار گرفت. این حادثه حدود ظهر به وقت محلی در ارتفاع حدود ۵۷۰۰ متری رخ داد. همراه او بلافاصله درخواست کمک کرد و عملیات نجات بلافاصله آغاز شد.

حادثه ناگوار برای قهرمان زن المپیک در کوهستان‌های پاکستان

به دلیل دورافتادگی منطقه، هلیکوپتر نجات تنها توانست صبح روز بعد به محل حادثه برسد. یک تیم بین‌المللی نجات کوهستان در حال حاضر عملیات را هماهنگ می‌کند.  به دلیل مشکلات عملیات نجات، تاکنون هیچ کس نتوانسته به او برسد و هیچ نشانه‌ای از حیات مشاهده نشده است.

لورا دالمایر علاوه بر دو عنوان المپیک، ۷ مدال طلا از مسابقات قهرمانی جهان نیز دارد. او همچنین برنده جام جهانی بیاتلون زنان نیز شده است.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha