• چهارشنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404050804715
  • خبرنگار : 71234

ذاکر: ستاد بحران دریاچه ارومیه تشکیل شود

ذاکر: ستاد بحران دریاچه ارومیه تشکیل شود

نماینده ارومیه در مجلس احیای دریاچه ارومیه را مطالبه ملی خواند و گفت که لازم است ستاد بحران دریاچه ارومیه تشکیل شود.

به گزارش ایسنا، سلمان ذاکر در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) در تذکری گفت: حفاظت از محیط زیست یک وظیفه عمومی است؛ روسای قوا که در مورد چای، گندم و برنج تصمیم‌گیری کردند، هنوز درباره بحران دریاچه ارومیه به عنوان یک بحران ملی، موضع‌گیری و تصمیم‌گیری نداشتند.

وی خواستار تشکیل ستاد بحران دریاچه ارومیه شد و گفت: خشک شدن دریاچه ارومیه آسیب جبران‌ناپذیر مالی و جانی در پی دارد.

نماینده ارومیه ادامه داد: آسمان و زمین آذربایجان آب ندارد، اگر هم آبی وجود باشد، مدیریت کافی نیست. در شمال و جنوب کشور، دریا وجود دارد پس از این ظرفیت برای آبرسانی استفاده کنید.

وی خطاب به رئیس‌جمهور بیان کرد: ما محکوم به احیای دریاچه ارومیه هستیم که مطالبه ملی است، ولو اینکه خشک شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha