• چهارشنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۶
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404050804833
  • خبرنگار : 71516

تحلیلگر صهیونیست: غزه در حال محو کردن اسرائیل از نقشه جهان است

تحلیلگر صهیونیست: غزه در حال محو کردن اسرائیل از نقشه جهان است

یک تحلیلگر صهیونیست تاکید کرد واقعیت میدانی نشان می‌دهد که غزه در حال محو کردن رژیم صهیونیستی از نقشه جهان است.

به گزارش ایسنا، وبگاه «واللا» مقاله تحلیلی را از یک تحلیلگر سیاسی به نام «نیر کیفینس» منتشر کرد که در آن انتقادات شدیدی از عملکرد سیاسی و نظامی دولت «بنیامین نتانیاهو» در جنگ علیه علیه غزه شده است.

وی هشدار داد که رژیم صهیونیستی به سمت انزوای بین‌المللی و وخامت بی‌سابقه وضعیت داخلی پیش می‌رود.

کیفینس در این مقاله گفت: در زمانی که «آمیخای الیاهو»، وزیر میراث اسرائیل درباره محو غزه و ایجاد شهر یهودی بر آوارهای آن صحبت می‌کند واقعیت میدانی نشان می‌دهد که غزه در حال محو ما از نقشه جهان است.

اشاره وی به فروپاشی جایگاه بین المللی رژیم صهیونیستی است.

این تحلیلگر گفت: ما متحد وارد این جنگ شدیم اما صحنه امروز با افزایش دودستگی داخلی، مخالفت با خدمت نظامی، گسترش پدیده فرار از خدمت نظامی از طریق معافیت‌های پزشکی و روانی کاملا متفاوت است.

وی به کاهش چشمگیر پایبندی سربازان ذخیره به خدمت نظامی که نشان دهنده بحران اعتماد وخیمی است اشاره کرد.

وی انتقادات شدیدی از بنیامین نتانیاهو کرده و گفت: بعد از نزدیک به دو سال از جنگ چگونه به این مرحله رسیدیم؟ این واقعیت به تنهایی کافی است تا نتانیاهو نه در برابر یک دادگاه عادی بلکه در برابر دادگاه تاریخ محاکمه شود. وی به وعده‌های خود عمل نکرده و شعارهای پیروزی توخالی داده است.

این تحلیلگر افزود: اسرائیل احتمالا به زودی خود را در شرایطی می‌یابد که التماس آتش‌بس با شروطی بدتر از یک سال پیش را می‌کند و تنها به تصویر پیروزی صوری اکتفا خواهد کرد.

این تحلیلگر تاکید کرد: حمایت بین‌المللی به ویژه از سوی آمریکا که اسرائیل در آغاز جنگ از آن برخوردار بود به دلیل شکست دولت در سرمایه‌گذاری از آن در حال از بین رفتن است. اظهارات برخی وزرا درباره محو غزه و کرانه باختری در حد جنایت‌های جنگی است و ما را تضعیف می‌کند.

وی گفت: اسرائیل در آستانه التماس از جهان برای نجات دادن اسرائیل از خودش است و از کسانی که قبلا آنها را به یهود ستیزی متهم کرده درخواست می‌کند تا به آن در رسیدن به توافقی برای حفظ آبرویش کمک کنند.

تحلیلگر تاکید کرد: چه کسی باور می‌کرد که بعد از دو سال جنگ ما در برابر یک گروه کوچک بدون تانک یا جنگنده اینگونه باشیم؟! شاید امروز زیاد درباره آتش‌بس حرف نزنیم اما ما مثل نیاز انسان به اکسیژن به آتش‌بس نیاز داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۵:۵۰

مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل سلام و درود خدا به مردم مظلوم فلسطین