• شنبه / ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404051106565
  • خبرنگار : 50229

استاندار مطرح کرد

کاهش سهم خوزستان از خاموشی‌های برق/ با انتقال آب از سرچشمه‌های کارون مخالفیم 

کاهش سهم خوزستان از خاموشی‌های برق/ با انتقال آب از سرچشمه‌های کارون مخالفیم 

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان با اشاره به سهمیه خاموشی خانگی خوزستان ۵۰۰ مگاوات بود، گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده با توانیر، این مقدار به ۲۰۰ مگاوات کاهش پیدا کرد. 

سید محمدرضا موالی زاده در آیین آیین بهره‌برداری از پروژه تامین آب شرب روستاهای توابع شهرستان حمیدیه از طرح آبرسانی غدیر که روز شنبه ۱۱ مرداد برگزار شد، اظهار کرد: کیفیت و کمیت آب در این طرح باید در سطح بالا نگه داشته و تقویت شود. 

وی افزود: امسال ما در شرایط خاصی قرار گرفتیم و باید ببینیم که این میزان آب را چگونه باید مدیریت کرد. ما بحث رهاسازی آب از کرخه را دنبال کردیم و در یک موج ۵۵۰ متر مکعب برثانیه رهاسازی انجام شد و توانست بخشی از مشکلات را حل کند. 

موالی‌زاده ادامه داد: در حوضه کرخه دوستان همکاری کردند و کشتی شلتوک امسال کمتر از سال‌های قبل بود. ما در شورای تامین استان، کشت شلتوک معیشتی را قبول کردیم اما کشت تجاری قابل قبول نیست زیرا اگر در بالادست کشت شلتوک را در مقیاس تجاری داشته باشیم، در انتها با مشکل مواجه می‌شویم. در این مدت EC آب در طره بخاخ آبادان به ۴۰ هزار رسید و این قابل قبول نیست. 

وی بیان کرد: برای اینکه فرمانداران آب را دست به دست کنند قرارگاه‌های شهرستانی تشکیل دادیم. ما در بحث تنش آبی بیش از ۲۰ جلسه داشتیم و این مسئله مرتباً دنبال می‌شود. 

موالی‌زاده گفت: ما با انتقال آب از سرچشمه‌های کارون به خارج از حوضه‌ موافق نیستیم. ما به رئیس جمهور نامه نوشتیم و تا شرایط ما رو ارزیابی کنند، زیرا اگر ما بخواهیم آب جدیدی از بالادست خارج از استان انتقال بدهیم، قابل قبول و منصفانه نیست. به هر حال این وضعیت آبی است که در آن قرار داریم و باید کنترل شود.

وی با اشاره به وضعیت اخیر نخیلات در استان اظهار کرد: نخیلات ما امسال دچار مشکل شدند و ما با وزارت جهاد کشاورزی، سازمان تعاون روستایی و بخش بیمه و تسهیلات محصولات کشاورزی برای خرید حمایتی خرما وارد گفت و گو شدیم. 

موال‌زاده در خصوص بیمه محصولات کشاورزی و دام بیان کرد: دام سنگین برای ما مهم است و این بحث را طی جلساتی دنبال کردیم و باید از این دام‌ها حفاظت کنیم. 

استاندار درباره پرداخت مطالبات گندمکاران بیان کرد: پرداخت مطالبات گندمکاران را دنبال کردیم و همکاران در مجلس تلاش‌های خیلی خوبی داشتند. ۹۰ درصد مطالبات گندمکاران پرداخت شد و ۱۰ درصد باقیمانده نیز ان‌شاءالله پرداخت خواهد شد. همچنین تمامی مطالبات کلزاکاران پرداخت شده است. 

موالی زاده بیان کرد: ما مشکل بیمارستان را در حمیدیه داریم زیرا زمین این بیمارستان در محل مناسبی قرار ندارد. در تلاشیم جای دیگری را  بتوانیم پیدا کنیم تا مشکلات درمانی ما در اینجا حل بشود. قدم اول ما این است که جایابی بیمارستان را در جای دیگری انجام دهیم. 

وی در خصوص آتش‌سوزی‌های صورت گرفته در هورالعظیم اظهار کرد: منشا آتش‌سوزی هورالعظیم در بخش عراقی است. طی بازدید هوایی که از این منطقه داشتم، دیدیم که این آتش‌سوزی در بخش ایرانی نیست. طی نشستی که با وزیر عراق داشتیم من به طور مفصل جریان آتش‌سوزی هورالعظیم را توضیح دادم و قرار بر این شد تا یک ملاقاتی با مسئولین عراقی داشته باشیم. 

موالی‌زاده ادامه داد: این ملاقات انجام شد و ما دو گزینه به آن.ها پیشنهاد دادیم. گزینه اول رهاسازی آب از دجله و فرات به دریاچه ام‌النعاج بود تا بتواند تا حدودی هورالعظیم را سیراب کند و گزینه دوم استفاده از هواپیماهای آبپاش بود. 

وی در خصوص خاموشی‌ها بیان کرد: ما خاموشی‌های خانگی را دنبال کردیم. سهمیه خاموشی خانگی ما ۵۰۰ مگاوات بود که در صحبت‌هایی که با توانیر داشتیم این مقدار به دلیل شرایط مختلف مانند ریزگردها، آتش‌سوزی هورالعظیم، گرما و شرجی به ۲۰۰ مگاوات کاهش پیدا کرد. 

موالی‌زاده اظهار کرد: میزان خاموشی ما در حال حاضر یک روز در میان و یک ساعت و نیم در روز است. برخی مجموعه‌های برق در حال اورهال بودند که کار آن‌ها تقریبا تمام شده است و ان‌شاءالله این مجموعه‌ها به ظرفیت دیسپاچینگ ملی ما برمی‌گردند و امیدواریم این مشکل خاموش به زودی رفع شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha