• یکشنبه / ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۸:۰۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404051207467
  • خبرنگار : 71457

کشته شدن ۵ نیروی قسد در حمله داعش در دیرالزور

کشته شدن ۵ نیروی قسد در حمله داعش در دیرالزور

نیروهای شبه نظامی کُرد موسوم به «نیروهای سوریه دموکراتیک» (قسد) از کشته شدن ۵ عضو خود در حمله داعش در دیرالزور خبر دادند.

به گزارش ایسنا، نیروهای سوریه دموکراتیک اعلام کردند که در حمله داعش به یک ایست بازرسی در دیرالزور در شرق سوریه، پنج عضو قسد کشته شدند. 

داعش طی مقطع اخیر برای بازپس‌گیری نفوذ خود در خاورمیانه، غرب و آسیا تلاش کرده است. 

داعش در سال ۲۰۱۴ شهر دیرالزور را تحت اشغال خود درآورد، اما ارتش سوریه در سال ۲۰۱۷ کنترل دیرالزور را در دست گرفت.

از سوی دیگر، پیشتر منابع رسانه‌ای از شکل‌گیری درگیری میان قسد و نیروهای وابسته به دولت هیئت تحریر الشام در حومه شهر «منبج» و زخمی شدن شماری خبر دادند.

وزارت دفاع دولت هیئت تحریر الشام به سرکردگی «ابو محمد الجولانی» اعلام کرد که نیروهای ارتش سوریه موفق شدند یک عملیات نفوذ نیروهای قسد به یکی از نقاط استقرار ارتش در اطراف روستای «الکیاریة» در حومه شهر منبج را دفع کنند.

طبق گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، در این حمله، نیروهای قسد چندین راکت به سمت منازل غیرنظامیان در این روستا و اطراف آن شلیک کردند که در نتیجه آن، چهار نظامی ارتش و سه غیرنظامی زخمی شدند.

وزارت دفاع سوریه اعلام کرد ارتش در حال پاسخ به منابع آتش است که مناطق مسکونی را هدف قرار داده‌اند.

در مقابل، مرکز رسانه‌ای نیروهای دموکراتیک سوریه در بیانیه‌ای این اتهامات را رد و اعلام کرد: ما از حق دفاع مشروع خود در برابر حملات به «دیر حافر» استفاده کردیم و ادعاهای وزارت دفاع سوریه مبنی بر حمله به مواضع ارتش را رد می‌کنیم.

در ادامه این بیانیه، قسد بر لزوم حفظ آرامش و احترام به توافقات آتش‌بس تأکید کرد و از دولت دمشق خواست تا مانع فعالیت «گروه‌های مسلح غیرمنضبط» شود.

این تحولات در حالی است که در تاریخ ۱۰ مارس ۲۰۲۵ (۲۰ اسفند ۱۴۰۳)، «احمد الشرع» معروف به ابومحمد الجولانی سرکرده هیئت تحریر الشام که خود را رئیس دولت موقت سوریه می خواند به همراه «مظلوم عبدی» فرمانده قسد، توافقی را امضا کرده بودند که هدف آن ادغام نهادهای مدنی و نظامی شمال شرق سوریه با ساختار دولتی، شامل مرزها، فرودگاه‌ها و منابع انرژی بود؛ توافقی که در جهت تأکید بر تمامیت ارضی سوریه و مقابله با طرح‌های تجزیه‌طلبانه شکل گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha