• یکشنبه / ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۲۱:۳۵
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404051207530
  • خبرنگار : 71659

بازداشت ۲۴ پزشک در نوار غزه توسط اشغالگران

بازداشت ۲۴ پزشک در نوار غزه توسط اشغالگران

مرکز فلسطینی دفاع از اسرا از بازداشت ۲۴ پزشک نوار غزه توسط اشغالگران خبر داد و اعلام کرد این تعداد از پزشکان در شرایط انسانی بسیار نامناسب در بازداشت به سر می برند.

به گزارش ایسنا، مرکز فلسطینی دفاع از اسرا روز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد ارتش رژیم صهیونیستی همواره ۲۴ پزشک از نوار غزه را در شرایط انسانی بسیار نامناسب، بازداشت کرده‌اند.

در ادامه بیانیه آمده است: پزشکان بازداشت شده در معرض بدترین نوع شکنجه و سرکوب قرار دارند که منجر به شهادت «عدنان البرش» و «ایاد الرنتیسی» شده است.

مرکز مزبور ادامه داد: ما خواستار اقدام جدی و فوری سازمان جهانی بهداشت و سازمان ملل برای تضمین آزادی فوری پزشکان فلسطینی در بند رژیم صهیونیستی هستیم.

گزارش‌های منتشر شده از سوی سازمان ملل متحد و سازمان‌های حقوقی مانند پزشکان حامی حقوق بشر و دیده‌بان حقوق بشر حاکی از آن است که فعالان عرصه بهداشت و درمان نوار غزه پس از بازداشت در معرض خشونت و فشارهای روانی قرار می‌گیرند.

آمارهای منتشر شده حاکی از آن است که از اکتبر ۲۰۲۳ تا جولای ۲۰۲۵ بیش از ۴۰۰ پزشک، پرستار و کادر اداری و فنی عرصه بهداشت درمان نوار غزه بازداشت شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha