• دوشنبه / ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404051307626
  • خبرنگار : 50181

مدیرکل فرودگاه بین‌المللی شهید اشرفی کرمانشاه خبر داد

برقراری ۲۸ پرواز فوق‌العاده ویژه اربعین در فرودگاه کرمانشاه 

برقراری ۲۸ پرواز فوق‌العاده ویژه اربعین در فرودگاه کرمانشاه 

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل فرودگاه بین المللی شهید اشرفی کرمانشاه از برقراری ۲۸ پرواز فوق‌العاده ویژه اربعین حسینی در این فرودگاه خبر داد.

مجتبی بیاتی در این خصوص اظهار کرد: با توجه به زیر ساخت‌های بروز و استاندارد فرودگاه کرمانشاه و نیازسنجی‌های انجام شده، در ایام اربعین شاهد انجام ۲۸ پرواز فوق‌العاده در مسیرهای کرمانشاه - نجف اشرف و بالعکس و نیز مشهد مقدس - کرمانشاه و بالعکس خواهیم بود.

بیاتی گفت: این پروازها از یازدهم مرداد آغاز شده و تا اربعین ادامه خواهد داشت.

وی اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام شده و رایزنی‌های صورت پذیرفته، امیدواریم شاهد افزایش پروازهای فوق‌العاده در ایام اربعین حسینی از طریق فرودگاه کرمانشاه باشیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عومی فرودگاه در روز دوشنبه (۱۳ مرداد) بیاتی اظهار کرد: زائرین جهت کسب اطلاعات بیشتر و پیگیری آخرین وضعیت پروازها می‌توانند با شماره تلفن ۱۹۹ تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha