• دوشنبه / ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۶:۳۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404051308178
  • خبرنگار : 50042

سخنگوی صنعت برق استان:

مصرف برق گیلان از ۲۴۰۰ مگاوات گذشت

مصرف برق گیلان از ۲۴۰۰ مگاوات گذشت

ایسنا/گیلان سخنگوی صنعت برق گیلان با هشدار به ضرورت مدیریت مصرف گفت: برای چندمین بار متوالی از ابتدای دوره اوج مصرف، امروز هم مصرف برق در گیلان شکسته شد و به ۲۴۲۷ مگاوات رسید.

جواد لطفی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر مدیریت مصرف برق در استان، اظهار کرد: در پی افزایش دما و بهره‌مندی از وسایل سرمایشی، امروز رکورد نیاز مصرف در استان برای چندمین بار متوالی در هفته‌های گذشته شکسته شد.

سخنگوی صنعت برق استان گیلان افزود: اوج نیاز مصرف هفته جاری، امروز دوشنبه ۱۳ مرداد به مقدار ۲۴۲۷ مگاوات رسیده که نسبت به اوج نیاز مصرف هفته گذشته در روز دوشنبه ۶ مرداد با مقدار ۲۳۱۲ مگاوات، ۵ درصد افزایش داشته است.

لطفی با هشدار نسبت به تبعات مصرف بی‌رویه برق در این روزهای گرم، گفت: خواستار همکاری مشترکان عزیز در مصرف بهینه برق هستیم و رعایت الگوی مدیریت در جلوگیری از نوسانات شبکه ضرورت دارد.

وی بیان کرد: ساعت‌های اوج مصرف از ۱۲ صبح تا ۱۷ و همچنین از ۲۰ تا ۲۳ است، لذا از مشترکان تقاضا داریم که از به کار بردن وسایل پرمصرف در این بازه‌ها خودداری کرده و مصرف غیرضروری را کاهش دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha