• دوشنبه / ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ / ۲۱:۲۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404051308276
  • خبرنگار : 71933

گفت‌وگوی تلفنی السیسی و عون درباره تحولات فلسطین

گفت‌وگوی تلفنی السیسی و عون درباره تحولات فلسطین

رؤسای جمهور مصر و لبنان تلفنی درباره تحولات فلسطین گفت‌وگو و بر حمایت خود از تشکیل کشور مستقل فلسطین تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، «عبدالفتاح السیسی»، رئیس‌جمهور مصر، و «جوزف عون»، رئیس‌جمهور لبنان، در یک تماس تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

براساس بیانیه منتشرشده از سوی ریاست‌جمهوری مصر، این گفت‌وگو بر بررسی راه‌های تقویت روابط میان دو کشور متمرکز بود.

در این رایزنی، طرفین بر تمایل مشترک خود برای توسعه همکاری‌های دوجانبه به‌ویژه در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری تأکید کردند.

السیسی و عون همچنین تحولات منطقه‌ای را مورد بررسی قرار دادند و بر اهمیت تلاش برای کاهش تنش‌ها و ایجاد آرامش در منطقه تأکید کردند.

رئیس‌جمهور مصر بار دیگر حمایت قاطع کشورش از حاکمیت و تمامیت ارضی لبنان را اعلام و بر مخالفت شدید با هرگونه تعرض به خاک این کشور تاکید کرد.

وی همچنین بر حمایت مصر از تلاش‌های نهادهای ملی لبنان برای برقراری امنیت و ثبات داخلی و نیز کمک به روند بازسازی این کشور تأکید کرد.

رؤسای جمهور مصر و لبنان در مورد آخرین تحولات نوار غزه نیز تبادل نظر کردند و خواستار برقراری فوری آتش‌بس، توقف حملات رژیم صهیونیستی، تضمین ورود کمک‌های بشردوستانه، آزادی گروگان‌ها و بازداشت‌شدگان و آغاز سریع بازسازی غزه شدند.

در پایان این گفت‌وگو، السیسی و عون بر موضع مشترک مصر و لبنان در حمایت از ملت فلسطین و حق مسلم آن‌ها برای تشکیل کشور مستقل فلسطینی تأکید کرده و مخالفت خود را با هرگونه طرح کوچاندن فلسطینیان از سرزمین‌شان اعلام کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha