• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۲:۲۶
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404051408318
  • خبرنگار : 71659

اسامه حمدان: گرسنگی سیستماتیک در غزه جنایتی تمام عیار علیه بشریت است

اسامه حمدان: گرسنگی سیستماتیک در غزه جنایتی تمام عیار علیه بشریت است

عضو ارشد جنبش حماس گفت تداوم گرسنگی دادن سیستماتیک و تشدید انواع جنایات نسل‌کشی در غزه، یک نوع جنایت تمام‌عیار علیه بشریت است.

به گزارش ایسنا، «اسامه حمدان» عضو ارشد جنبش مقاومت فلسطین «حماس» دوشنبه شب در سخنانی گفت ادامه گرسنگی سیستماتیک و تشدید انواع جنایات نسل‌کشی در غزه، جنایتی تمام‌عیار علیه بشریت است و بی‌تفاوتی کشورهایی مانند آمریکا در برابر این جنایات، مواضع دوگانه غرب را نشان می دهد.

حمدان تاکید کرد مدارک و مستندات زیادی وجود دارد که شکنجه‌های سازمان‌یافته و نقض گسترده حقوق بشر علیه اسرای فلسطینی را ثابت می کند.

عضو ارشد حماس تصریح کرد: تاکنون ۷۶ اسیر فلسطینی بر اثر شکنجه سیستماتیک و اهمال عمدی در زندان‌های رژیم صهیونیستی تحت نظارت مستقیم «ایتمار بن‌گویر» به شهادت رسیدند.

وی در ادامه کابینه نتانیاهو را مسئول مستقیم جان اسرای اسراییلی دانست چراکه از دستیابی به توافق تبادل اسرا برای آزادی آنان طفره می‌رود.

اسامه حمدان با اشاره به گرسنگی و تشنگی اسرای اسراییلی در غزه گفت: مقاومت همواره تأکید کرده که اسیران دشمن از همان غذایی می‌خورند که مردم محاصره شده غزه می‌خورند و همان آبی را می‌نوشند که این مردم مصرف می‌کنند.

عضو ارشد جنبش حماس تاکید کرد: جنایات نسل‌کشی و گرسنگی در غزه و تجاوزات در کرانه باختری، نقض آشکار همه قوانین و عرف‌های بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: بار دیگر تأکید می‌کنیم آماده‌ایم با هرگونه درخواستی برای تأمین غذای اسرا در چارچوب توافقی که ورود کمک‌ها برای مردم ما را تضمین کند، به‌شکل مثبت تعامل کنیم.

حمدان همچنین از شورای امنیت سازمان ملل خواست قطعنامه‌هایی شفاف و الزام‌آور صادر کند که رژیم صهیونیستی را به مجبور به توقف فوری جنگ نسل‌کشی در نوار غزه کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha