• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۲
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404051408439
  • خبرنگار : 71443

گفت‌وگوی روبیو با همتایان فرانسوی و انگلیسی خود درباره ایران

گفت‌وگوی روبیو با همتایان فرانسوی و انگلیسی خود درباره ایران

وزیر امورخارجه آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی جداگانه با همتایان خود از فرانسه و انگلیس درباره ایران، جنگ غزه و لزوم پایان دادن به جنگ اوکراین رایزنی کرد.

به گزارش ایسنا، «تمی بروس» سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای از گفت‌وگوی «مارکو روبیو» وزیر امورخارجه آمریکا با «دیوید لمی» و «ژان نوئل بارو» همتایان خود از انگلیس و فرانسه در تماس‌های تلفنی جداگانه خبر داد.

در این بیانیه آمده است که روبیو در هر دو گفت‌وگوی خود با وزیران خارجه انگلیس و فرانسه درباره وضعیت بشردوستانه در غزه، بازگرداندن اسرا و تلاش‌ها برای دستیابی به آتش‌بس، پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین، تضمین صلح بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان و درگیری‌های جاری در سودان رایزنی کرده است.

بنابر اعلام سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا، آنها همچنین در صحبت‌های با تکیه بر ادعاهای غرب و آمریکا درباره ماهیت برنامه هسته‌ای ایران بر لزوم اطمینان از جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تاکید کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha