• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404051408521
  • خبرنگار : 71496

۲ سرباز اسرائیلی دیگر اقدام به خودکشی کردند؛ افزایش ۱۰۰۰ درصدی درخواست‌های خدمات روان‌درمانی

۲ سرباز اسرائیلی دیگر اقدام به خودکشی کردند؛ افزایش ۱۰۰۰ درصدی درخواست‌های خدمات روان‌درمانی

رسانه‌های عبری اعلام کردند، ۲ سرباز دیگر از ارتش رژیم صهیونیستی که یکی از آنها به دلیل حضور در جنگ سال ۲۰۱۴ از اختلالات روانی رنج می‌برد، اقدام به خودکشی کردند.

به گزارش ایسنا، رادیوی ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد، یک نظامی بازنشسته که بر اثر مشارکت در جنگ سال ۲۰۱۴ دچار اختلال اضطراب پس از سانحه شده بود، پس از مراجعه به دفاتر مرکز توانبخشی در حیفا، هنگام گفتگو با نگهبانان ورودی، مایعی را روی خود ریخت و از حصار بالا رفت و به ساختمان مجتمع حمله کرد و پاهایش دچار جراحات شد.

به گزارش این رسانه عبری، نگهبانان توانستند او را در محل بازداشت کرده و آرام کنند، در ادامه نیز نیروهای پلیس و ستاره قرمز داوود به محل فراخوانده شده و آنها این فرد را به بیمارستان «رمبام» در حیفا منتقل کردند تا وضعیت روانی او بررسی شود.

رادیوی ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه نیز اعلام کرد: این فرد یک نظامی بازنشسته ۳۲ ساله است که به دلیل آسیب روانی که در جنگ سال ۲۰۱۴ دیده است، در بخش توانبخشی وزارت جنگ تحت درمان قرار دارد.

همزمان مرکز رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی افشا کرد که یک پزشک نظامی ارتش این رژیم هفته گذشته در منزل خود اقدام به خودکشی کرد.

به گزارش این رسانه عبری، این نظامی زن صهیونیست بیش از ۲۰۰ روز در جنگ علیه غزه شرکت داشته و در جریان اقدام به خودکشی می‌گفته که «دولت او را رها کرده است.»

رسانه رژیم صهیونیستی فاش نکرد که این پزشک نظامی چگونه در منزل اقدام به خودکشی کرده است.

طبق اعلام این رسانه، بیشتر خودکشی‌هایی که اخیرا در میان سربازان ارتش گزارش و ثبت شده، به شکل مستقیم با جنگ کنونی در نوار غزه مرتبط بوده‌اند.

رسانه یاد شده تاکید کرد: فشارهای روانی شدید، خستگی مداوم و تجربه‌های تکان‌دهنده‌ سربازهای ارتش در میدان جنگ نقش مهمی در وخامت سلامت روان بسیاری از آنها ایفا کرده و به افزایش نگران‌کننده موارد اقدام به خودکشی منجر شده که بر اساس نتایج تحقیقات داخلی ارتش، برخی از این تلاش‌ها نیز به مرگ نیروها ختم شده است.

مرکز رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی همچنین گزارش داد: این نتایج توجه‌ها را به پیامدهای این جنگ مستمر بر طرف اسرائیلی آن هم نه تنها از منظر نظامی یا سیاسی بلکه از نظر انسانی و روانی در داخل این نهاد نظامی معطوف کرد.

این رسانه عبری اعلام کرد: با توجه به نبود چشم‌انداز روشنی برای پایان دادن به جنگ یا کاهش فشارها از روی نیروهایی که از یک ماه قبل در غزه مستقر هستند، هفته گذشته یک سرباز اسرائیلی در زمان حضورش در جنگ علیه غزه، به دلیل اینکه دچار شوک‌های روانی وحشتناکی شده بود، اقدام به خودکشی کرد و به این ترتیب تعداد موارد خودکشی از ابتدای ژوئیه جاری به هفت مورد رسید.

رادیوی ارتش رژیم صهیونیستی پنج‌شنبه اعلام کرده بود که «روعی فاسرشتاین» سرباز ذخیره تیپ ۴۰۱ زرهی پس از تحمل شوک‌های روانی وحشتناک در زمان خدمت، روز چهارشنبه به زندگی خود پایان داد.

به گزارش این رسانه عبری، از آنجایی که ارتش رژیم صهیونیستی او را جزو کشته‌های جنگ قلمداد نخواهد کرد، تشییع جنازه عادی غیرنظامیان، برای او برگزار خواهد شد چراکه او زمانی که اقدام به خودکشی کرده، در خدمت سربازی نبوده است.

طبق اعلام ارتش رژیم صهیونیستی، روعی ۲۴ ساله در یگان تخلیه پزشکی وابسته به تیپ ۴۰۱ بیش از ۳۰۰ روز در جنگ غزه حضور داشت.

روزنامه عبری «هاآرتص» در این رابطه نوشت: با خودکشی این سرباز، تعداد کل سربازهایی که تنها در ماه ژوئیه جاری خودکشی کردند، به هفت تن افزایش یافت.

افزایش ۱۰۰۰ درصدی درخواست‌های سربازهای ذخیره برای دریافت خدمات روان‌درمانی

رئیس واحد سلامت روان سربازان ذخیره ارتش این رژیم نیز در گفتگو با روزنامه «جروزالم‌پست» فاش کرد: تعداد سربازهای ذخیره‌ای که از زمان آغاز جنگ علیه غزه درخواست دریافت خدمات روان‌درمانی دادند، از ۲۷۰ نفر در سال به حدود ۳۰۰۰ نفر رسیده و این به معنای افزایش ۱۰۰۰ درصدی این تقاضاها است.

این مسوول صهیونیست گفت: واحد او مسوول ارائه خدمات روانی به سربازهای ترخیص شده یا نیروهای ذخیره‌ای است که در میدان جنگ حضور نداشته و غیرنظامی محسوب می‌شوند نه نیروهایی که در میدان جنگ حضور دارند و این مورد در ارتش‌های جهان غیرمعمول است.

او افزود: سربازها بدون بروکراسی، ارزیابی‌های فوری دریافت کرده و برنامه‌های درمانی فردی شامل جلسات روان‌درمانی معمول و درمان‌های جایگزینی مانند موسیقی درمانی به آنها ارائه می‌شوند.

رئیس واحد سلامت روان سربازان ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه تاکید کرد: افزایش قابل توجه درخواست درمان تا حدودی به دلیل تشدید جنگ و طولانی شدن آن بوده و ناشی از تغییر فرهنگ نظامی است چراکه سربازها تمایل بیشتری به دریافت زودهنگام درمان‌های روانی دارند و گاهی تنها یک یا ۲ هفته بعد از آسیب تقاضای حمایت روانی دارند در حالی که پیشتر طرح این درخواست‌ها به ۱۰ سال بعد از حادثه نیز می‌رسید.

او گفت: خدمات روان‌درمانی تنها به سربازها ارائه نشده بلکه به نیروهای پشتیبان آنها همانند امدادگرها و راننده‌ها و آنهایی که کارهای دفتری انجام می‌دهند و تحت تاثیر عملیات هفتم اکتبر ۲۰۲۳ حماس قرار گرفتند، نیز داده می‌شوند.

این مسوول ارتش رژیم صهیونیستی در پایان نیز گفت: پنج سال قبل بسیاری از سربازها از تقاضای خدمات روانی خجالت می‌کشیدند اما اکنون شرایط متفاوت شده و این تنها نتیجه فشار جنگ طولانی نبوده بلکه ناشی از تغییرات اجتماعی گسترده‌تر و عمیق‌تری در داخل ارتش و جامعه اسرائیل است.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha