• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404051408856
  • خبرنگار : 71516

زخمی شدن یک افسر صهیونیست در غزه

زخمی شدن یک افسر صهیونیست در غزه

منابع عبری از زخمی شدن یک افسر صهیونیست در غزه خبر دادند.

به گزارش ایسنا، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد یک افسر صهیونیست در انفجار بمبی در جنوب نوار غزه زخمی شد.

پیش از این گردان‌های «شهید عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد که نیروهای آن یک مرکز فرماندهی و کنترل ارتش رژیم صهیونیستی را در محور «موراگ»، واقع در جنوب شهر خان‌یونس در جنوب نوار غزه با چندین گلوله خمپاره سنگین هدف قرار داده‌اند.

در این بیانیه آمده است که حمله مذکور در پاسخ به ادامه تجاوزات صهیونیستی و جنایات علیه غیرنظامیان در نوار غزه انجام گرفته است.

هم‌زمان با این عملیات، گردان‌های «القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی تصاویری منتشر کرد که در آن‌ها مجاهدان آن و گردان‌های «شهید أبو علی مصطفی» شاخه نظامی جبهه مردمی برای آزادسازی فلسطین موفق به انهدام یک خودروی زرهی رژیم صهیونیستی در شرق محله الشجاعیه در شهر غزه شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha