• چهارشنبه / ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404051509150
  • خبرنگار : 71560

واعظی: رویکرد اعتدالی 《 لاریجانی》 منشا تحولی مثبت در تصمیم سازی های آینده است

واعظی: رویکرد اعتدالی 《 لاریجانی》 منشا تحولی مثبت در تصمیم سازی های آینده است

قائم مقام دبیر کل حزب اعتدال و توسعه، تاکید کرد: روحیه فراجناحی ک رویکرد اعتدالی آقای لاریجانی منشأ تحولی مثبت در تصمیم‌سازی‌های آینده دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی خواهد بود.

به گزارش ایسنا، محمود واعظی با اشاره به انتصاب علی لاریجانی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی، در شبکه ایکس نوشت:

روحیه فراجناحی، مدیریت توسعه گرایانه و رویکرد اعتدالی ‎دکتر علی لاریجانی منشأ تحولی مثبت در تصمیم‌سازی‌های آینده دبیرخانه شعام خواهد بود.

این تغییر نشانه‌ای از تقویت تفکر ‎اعتدال و عقلانیت است.اگر این اقدام در راستای تغییر رویکرد و ارسال پیام به مردم باشد، آن را سازنده می‌دانم.

رئیس جمهور روز گذشته با صدور حکمی علی لاریجانی را به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب کرد.

مسعود پزشکیان در این حکم از دبیر شورای  عالی امنیت ملی خواسته است تا ضمن نظارت مدبرانه و دقیق بر حسن اجرای امور دبیرخانه و هم‌افزایی دستگاه‌های مرتبط، نسبت به رصد و اولویت‌بندی مسائل و مخاطرات امنیت ملی، به ویژه تهدیدات نوظهور و فناورانه، بازتعریف مفاهیم راهبردی و اتخاذ رویکرد هوشمندانه و مردم‌پایه متناسب با نظام مسائل امنیت ملی در راستای تحقق سیاست‌های کلی و منویات مقام معظم رهبری، حرکت کرده تا  کشور به امنیت پایدار در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی دست یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha