• چهارشنبه / ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404051509271
  • خبرنگار : 71675

استقلال در سوپرجام مهمان شد/ 30 هزار بلیت فروخته می شود

استقلال در سوپرجام مهمان شد/ 30 هزار بلیت فروخته می شود

استقلال در دیدار سوپرجام مهمان تراکتور خواهد بود.

به گزارش ایسنا، مراسم قرعه کشی تعیین میزبانی سوپرجام امروز با حضورمحمدرضا کشوری فرد دبیرسازمان لیگ، امیرحسین روشنک مسئول لیگ برتر،  بیژن طاهری مدیر تیم استقلال و شیرازی نماینده  تیم تراکتور تبریز در سازمان لیگ برگزار شد.

در این مراسم  براساس قرعه کشی که توسط نمایندگان دو باشگاه صورت گرفت،  تیم تراکتور تبریز به عنوان میزبان سوپرجام انتخاب شد. میزبانی در این مسابقه به صورت تشریفاتی است و برای اولویت تعیین رختکن، نیمکت، رنگ لباس، نحوه استقرار تماشاگران دو تیم و... انجام می شود.

مسابقه سوپرجام ساعت ۱۹:۳۰  روز دوشنبه ۲۰ مرداد در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می شود.

بلیت فروشی مسابقه از روز شنبه در سامانه بلیت فروشی https://footballeticket.ir/ آغاز می شود. با توجه به مقررات ظرفیت بلیت فروشی تماشاگران به صورت ۵۰ درصد بین هر دو دو تیم تقسیم می شود. 

۳۱ هزار و ۵۰۰  قطعه  بلیت برای این مسابقه به فروش می رسد که ۱۵۰۰ بلیت آن مختص بانوان تماشاگر است.

همچنین اکیدا توصیه می شود تماشاگران دو تیم براساس شماره درج شده بر روی بلیت در صندلی مختص به خود مستقر شوند.

این دیدار در صورت تساوی دو تیم در ۹۰ دقیقه به وقت های اضافه کشیده می شود و در صورت تساوی  در ۱۲۰ دقیقه،  ضربات پنالتی تعیین کننده برنده مسابقه خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha