به گزارش ایسنا، هر چند که بارسلونا تا نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا پیش رفت اما با شکست برابر اینتر فرصت حضور در فینال این رقابت ها و رویارویی با پاری سن ژرمن را از دست داد.
تیم لوئیس انریکه در فصلی که گذشت تاریخ ساز شد و توانست برای نخستین بار عنوان قهرمانی را در لیگ قهرمانان اروپا به دست آورد.
به نقل از سی ان ان، خوان لاپورتا به ستایش از پاری سن ژرمن پرداخت. رئیس باشگاه بارسلونا تاکید کرد که دوست دارد تیمش در مرحله گروهی فصل پیش رو با پاری سن ژرمن رودررو شود.
لاپورتا گفت: امیدوارم بارسلونا در این فصل با پاری سن ژرمن روبرو شود زیرا ما در فینال فصل گذشته نتوانستیم مقابل آنها بازی کنیم.پاری سن ژرمن عملکرد بسیار خوبی داشت و قهرمان شدند. آنها تیم خوبی هستند، بازیکنان خوبی دارند و یک مربی خوب نیز دارند. متأسفانه ما نتوانستیم مقابل آنها بازی کنیم.»
رئیس بارسلونا اضافه کرد: هر کسی که عاشق فوتبال است، میداند که ما دو تیم برتر در فصل قبل بودیم و بهترین فوتبال را ارائه دادیم. امسال خودمان را مقابل آنها آزمایش خواهیم کرد تا ببینیم کدام تیم برتر است، البته با احترام کامل به سایر تیمها. شاید در این فصل تیم دیگری ظهور کند.
لاپورتا همچنین از سیستم جدید لیگ قهرمانان تمجید کرد و گفت: مسابقات بهبود یافته است و من از چفرین رئیس یوفا به خاطر این موضوع تشکر میکنم. او فوتبال را میشناسد و از آن لذت میبرد. من مطمئن هستم که او نیز دوست دارد دیداری بین بارسلونا و پاری سن ژرمن برگزار شود. امیدوارم این فرصت را داشته باشیم.»
انتهای پیام
نظرات