• جمعه / ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404051710191
  • خبرنگار : 71475

۳ تظاهرات همزمان در اراضی اشغالی

۳ تظاهرات همزمان در اراضی اشغالی

سرزمین‌های اشغالی شامگاه پنجشنبه صحنه برگزاری سه تظاهرات همزمان بود که به بستن خیابان‌های اصلی و بالا گرفتن تنش میان پلیس و معترضان انجامید.

به گزارش ایسنا، پلیس رژیم صهیونیستی شامگاه پنجشنبه شبی مملو از تنش را در سایه برگزاری سه تظاهرات همزمان پشت سر گذاشت که با مشارکت سربازان مبتلا به آسیب‌های روحی، حریدی‌ها و خانواده‌های اسرا همراه بود.

سربازان مبتلا به آسیب‌های روانی تحرکات خود را آغاز کرده‌اند و به خیابان «عیالون» آمدند و شروع به بستن مسیرها کردند که منجر به اختلال گسترده‌ای در تردد خودروها شد.

همزمان، منطقه «شارع ۴» در نزدیکی «بنی براک» صحنه تظاهرات حریدی‌ها بود. آنها خیابان را به طور کامل بستند و مانع از  عبور و مرور خودروها شدند.

برخی منابع در پلیس اسرائیل اعلام کردند معترضان به سمت نیروهای امنیتی سنگ پرتاب کرده و به آنها دشنام می‌دادند از جمله اینکه نیروهای پلیس را نازی توصیف کردند.

همچنین رسانه‌های عبری گزارش دادند پلیس علیه معترضان در قدس اشغالی که خواهان معامله تبادل اسرا و پایان دادن به جنگ غزه بودند اقدام به استفاده از گاز اشک آور نمود.

در همین راستا، شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش کرد بعد از جلسه کابینه امنیتی، پلیس به پراکنده نمودن معترضان در مقابل دفتر نخست وزیر در قدس اقدام نمود.

این اقدامات در میانه تنش‌های داخلی فزاینده در اراضی اشغالی در خصوص جنگ نوار غزه و فایده آن به ویژه در خصوص بازگرداندن اسرا و در بحبوحه جلسه کابینه امنیتی در خصوص طرح اشغال غزه انجام شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha