• شنبه / ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ / ۲۱:۰۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404051811136
  • خبرنگار : 71933

حقوق‌دانان ایتالیایی ابتکاراتی برای پیگرد عاملان نسل‌کشی در فلسطین راه‌اندازی کردند

حقوق‌دانان ایتالیایی ابتکاراتی برای پیگرد عاملان نسل‌کشی در فلسطین راه‌اندازی کردند

تعدادی از حقوق‌دانان در ایتالیا، از راه‌اندازی ابتکارات حقوقی در سطوح ملی، اروپایی و بین‌المللی خبر دادند.

به گزارش ایسنا، تعدادی از حقوق‌دانان در ایتالیا که متعهد به مخالفت با آنچه «نسل‌کشی مردم فلسطین» توصیف کرده‌اند هستند، از راه‌اندازی ابتکارات حقوقی در سطوح ملی، اروپایی و بین‌المللی خبر دادند.

هدف از این اقدام، پیگرد و محکوم‌کردن عاملان جنایات اسرائیلی و شرکای بین‌المللی آن‌ها، از جمله دولت ایتالیا است.

در بیانیه منتشرشده از سوی آن‌ها آمده است که این تلاش‌ها تا زمان دستیابی به محکومیت و مجازات ادامه خواهد داشت.

آن‌ها بر این نکته تأکید کردند که اقدامات حقوقی باید همراه با بسیج مردمی گسترده و متحدی باشد که بر چهار خواسته اساسی توقف نسل‌کشی، مجازات فوری مسئولان، پایان دادن به همدستی با رژیم صهیونیستی و به رسمیت شناختن کشور فلسطین متمرکز است.

این حقوق‌دانان از جنبش همبستگی با فلسطین در سراسر ایتالیا خواستند که فورا وارد عمل شوند و برای پیشبرد ابتکارات مربوط به این مسائل تلاش کنند و برای سازمان‌دهی یک روز اعتصاب عمومی که با تظاهرات ملی در پایتخت، رم، به اوج برسد، اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha