• یکشنبه / ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404051911438
  • منبع : نمایندگی فارس

دبیر ستاد اربعین فارس خبر داد؛

آغاز اعزام زائران اربعین از فرودگاه‌های شیراز و لامرد/ فارس تنها استان با سه مسیر پرواز ویژه اربعین

آغاز اعزام زائران اربعین از فرودگاه‌های شیراز و لامرد/ فارس تنها استان با سه مسیر پرواز ویژه اربعین

ایسنا/فارس دبیر ستاد اربعین استان فارس از اعزام نخستین گروه زائران اربعین حسینی(ع) از فرودگاه‌های شیراز و لامرد به نجف اشرف خبر داد و گفت: فارس تنها استان کشور است که پروازهای ویژه اربعین را از سه فرودگاه برقرار کرده است.

سید مجتبی علوی در حاشیه بدرقه نخستین گروه از زائران اربعین حسینی(ع) اظهار کرد: امروز زائران و شرکت‌کنندگان در پیاده‌روی اربعین با دو پرواز از فرودگاه‌های شیراز و لامرد عازم کشور عراق و شهر نجف اشرف شدند.

وی با بیان اینکه برنامه بدرقه زائران همراه با قرائت زیارت عاشورا و نوحه‌خوانی برگزار شد، افزود: فارس تنها استان کشور است که از سه فرودگاه شامل شیراز، لامرد و لار پروازهای فوق‌العاده اربعین را برقرار کرده است.

علوی ادامه داد: در جریان عملیات اربعین امسال، ۳۰ پرواز ویژه برای انتقال زائران استان پیش‌بینی شده که شامل ۱۸ پرواز از فرودگاه شیراز، هشت پرواز از فرودگاه لامرد و چهار پرواز از فرودگاه لار است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس در روز یکشنبه ۱۹ مرداد،دبیر ستاد اربعین استان فارس همچنین با اشاره به نرخ مصوب بلیت اربعین گفت: قیمت بلیت رفت‌وبرگشت از فرودگاه‌های استان ۱۵ میلیون تومان است و زائران الزامی به خرید بلیت دوطرفه ندارند؛ به این ترتیب می‌توانند بلیت یک‌طرفه را به قیمت هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان از طریق سامانه‌های معتبر شرکت‌های هواپیمایی تهیه کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha