• دوشنبه / ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۵
  • دسته‌بندی: ویدیوی ورزشی
  • کد خبر: 1404052011974
  • خبرنگار : 71552

تمجید فیبا از غول سه امتیازی ایران؛ هشدار به حریفان ایران!

تمجید فیبا از غول سه امتیازی ایران؛ هشدار به حریفان ایران!

فدراسیون جهانی بسکتبال در گزارشی به تمجید از آرامش متین آقاجانپور در لحظات حساس پرداخت. 

به گزارش ایسنا، متین آقاجانپور گارد ۲۴ ساله تیم ملی بسکتبال ایران در جریان مسابقات کاپ آسیا و در دیدار ایران و سوریه با ۲۴ امتیاز و ۶ پرتاب سه امتیازی درخشید. 

فدراسیون جهانی بسکتبال در مورد او نوشت: وقتی متین آقاجان‌پور توپ را پرتاب می‌کند، معمولاً لازم نیست نگاه کنید کجا می‌افتد. در بازی با سوریه، این گارد ۲۴ ساله با پرتاب‌های روان، ۲۴ امتیاز، ۲ ریباند و ۶ سه‌امتیازی را از خود به جای گذاشت. این عملکرد نشان داد که هم چقدر در شوت‌زنی دقیق است و هم چقدر نقش مهمی در تیم ملی پیدا کرده است. 

ایران با نتیجه ۸۲ بر ۴۳ به راحتی برابر سوریه برنده شد، اما برای آقاجان‌پور این بازی یک فرصت دیگر بود تا جایگاهش را به‌عنوان ستاره نسل جدید تیم ثابت کند. او در تیمی که بازیکنان باتجربه و جوانی دارد کم‌کم اعتماد گرفت تا شوت‌های بزرگ را بزند و گل کند.

تمجید فیبا از غول سه امتیازی ایران؛ هشدار به حریفان ایران!

سال‌ها سبک بازی ایران بر قدرت بدنی و بازی در زیر سبد استوار بود. حالا با حضور بازیکنانی مثل آقاجان‌پور که می‌توانند از دور پرتاب کنند، تیم بُعد تازه‌ای پیدا کرده است. این باعث می‌شود حریفان مجبور شوند همه زمین را دفاع کنند و جا برای نفوذ و بازی بلند باز شود.

چیزی که بیشتر جلب توجه می‌کند، آرامش آقاجانپور در لحظات حساس است. هیچ ترسی یا تردیدی ندارد؛ چه اول بازی باشد چه زیر فشار مدافع، همیشه با اعتماد به‌نفس شوت می‌زند. این ویژگی در بازی‌های حذفی که هر توپ مهم است، خیلی ارزش دارد.

متین آقاجانپور بعد از بازی ایران و سوریه گفت: «هر مسابقه فرق دارد. ولی هم‌تیمی‌ها توپ را به من می‌دادند و من هم شوت می‌زدم. خدا را شکر که گل شد.»

با ورود ایران به مرحله نهایی، فشار مسابقات بیشتر می‌شود. برای آقاجانپور این یعنی فرصتی برای ادامه گل‌زنی و نشان دادن اینکه یکی از رهبران آینده تیم است. اگر همین فرم شوت‌زنی را حفظ کند، حریفان ایران شاید در این تورنمنت فقط دنبال توپ و ریباندهای بلند باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۰ ۱۲:۱۷

بالاخره "آقاجانپور" یا "آقاجان‌پور"؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۱ ۰۱:۳۱

آفرین پسر بازی با سوریه رو دیدم از بازی تو با اون پرتاب های سه امتیازی واقعا لذت بردم و تلاش و دفاع تیمی

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۱ ۰۷:۲۵

بسکتبال کاری برای خوشحالی مردم نکرده و بسکتبال آسیا رو نگاه میکنی هم خنده ات میگیره و هم حوصله ات سر میره و باس شبکه رو عوض کنیم.پس خیلی نمیخواد جذابش کنی.بازی ها رو هم دیدم چند لحظه ای و کلا بیخیالش شدم..خیلیی بایستی کار بشه

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۱ ۱۱:۱۰

تنها بازیکنی که تیم ملی بسکتبال تو این دوره بازی ها روکار اورد محمد امینی بود سبک بازیش خیلی قدرتی و جذابه دمش گرم در اینده مربی خوبی میشه برا تیم ملی

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۱ ۱۴:۴۵

مبین شیخی هم باید سه بزنه کمتر با توپ بازی کنه توپ دستش میاد بجای سه زدن هی دور خودش میچرخه مثلا قهرمان جام ال استار سه زنیه مبین

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۲۲ ۰۶:۴۹

همانطور که والیبال روز به روز پیشرفت کرد.بسکتبال ایران نیز می‌تواند به جایگاه برجسته خود برسد...آفرین به برو بچه های تیم‌ملی بسکتبال ، همین‌گونه پیش بروید.مطمئن باشید با همین روند یکی از قول های آسیا و در نهایت جهان خواهید شد فقط به خدا توکل کنید .