• دوشنبه / ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404052012303
  • خبرنگار : 71049

دیدار لاریجانی با رئیس‌جمهور عراق

دیدار لاریجانی با رئیس‌جمهور عراق

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان روز دوشنبه و در ادامه سفرش به عراق با رئیس‌جمهور این کشور دیدار کرد.

به گزارش ایسنا، «علی لاریجانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی و نماینده مقام معظم رهبری در این شورا پیش از دیدار با «عبداللطیف رشید» رئیس جمهور عراق با مشاور عالی امنیت ملی این کشور نیز دیدار کرده بود. 

«قاسم الاعرجی»، مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با «علی لاریجانی» دبیر شورای امنیت ملی عراق گفت: دولت عراق به طور جدی برای جلوگیری از هرگونه نقض امنیتی با هدف تجاوز به هر یک از کشورهای همسایه خود تلاش می‌کند.

دفتر الاعرجی درباره این دیدار اعلام کرد: «لاریجانی از نقش بزرگ مردم عراق در خدمت به زائران امام حسین (علیه السلام) تمجید کرد و مردم عراق را "شجاع و سخاوتمند" توصیف کرد و گفت که جاده کربلا امروز گواه سخاوت عراقی‌ها است.»

این دفتر توضیح داد که «در این دیدار همچنین اجرای توافقنامه امنیتی امضا شده بین دو کشور مورد بحث قرار گرفت. آنها همچنین وضعیت امنیتی منطقه و جنایات گرسنگی و کشتار مردم فلسطین در نوار غزه را مورد بحث قرار دادند و بر "اهمیت اقدام جامعه بین‌المللی برای توقف این جنایات" تاکید کردند».

لاریجانی نیز «دولت عراق و سیاست خارجی متعادل آن و امنیت و ثبات ناشی از آن در عراق و منطقه» را ستود.
 


دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان بعد از بغداد برای دیدار و گفت‌وگو با مقامات لبنانی راهی بیروت می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha