• سه‌شنبه / ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404052113088
  • خبرنگار : 71588

نروژ: در صورت ورود نتانیاهو، او را بازداشت خواهیم کرد

نروژ: در صورت ورود نتانیاهو، او را بازداشت خواهیم کرد

منابع خبری از آمادگی کشور نروژ برای بازداشت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در صورت ورود به خاک این کشور و پایبندی به حکم بازداشت وی که توسط دیوان کیفری بین‌المللی صادر شده است، خبر دادند.

به گزارش ایسنا، منابع خبری اعلام کردند که آندریاس کرویک، معاون وزیر خارجه نروژ اعلام کرده که کشورش به تصمیم دیوان کیفری بین‌المللی مبنی بر بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در صورت ورود وی به خاک به این کشور پایبند خواهد بود.

بر اساس گزارش روسیا الیوم، معاون وزیر خارجه نروژ همچنین حملات علیه مدارس، بیمارستان‌ها و خبرنگاران در نوار غزه را محکوم کرد.

این مقام نروژی همچنین تصریح کرد که این کشور به عنوان عضو دیوان کیفری بین‌المللی، ملزم به رعایت کامل تصمیمات این دادگاه است و در صورت ورود بنیامین نتانیاهو به نروژ، وی را بازداشت خواهد کرد.

وی در ادامه بر احترام گذاشتن نروژ به قوانین بین‌المللی و حمایت از نقش لاهه در تعقیب مسؤولان مرتکب جنایت‌های بین‌المللی تأکید کرد.

این اعلامیه در پی صدور حکم بازداشت نتانیاهو از سوی دادگاه کیفری بین‌المللی از نوامبر ۲۰۲۴ به اتهام ارتکاب جنایات علیه بشریت در نوار غزه صادر شده است. این حکم واکنش‌های بین‌المللی گسترده‌ای از جمله موضع نروژ در حمایت از اجرای این تصمیمات را به همراه داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha