• چهارشنبه / ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404052213671
  • خبرنگار : 50225

پیش‌بینی خاک محلی و شرجی برای خوزستان

پیش‌بینی خاک محلی و شرجی برای خوزستان
اهواز

ایسنا/خوزستان مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی تداوم وقوع شرجی و دماهای ۴۸ و ۴۹ درجه و بالاتر در بیشتر نقاط استان خبر داد.

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، همچنان تا پایان هفته وقوع دماهای ۴۸ و ۴۹ درجه و حتی بالاتر در بیشتر نقاط استان خوزستان به جز مناطق مرتفع شرقی و شمالی مورد انتظار است. 

وی افزود: همچنین از بعد از ظهر امروز چهارشنبه ۲۲ مرداد تا اوایل وقت فردا، سرعت وزش بادها در بخش‌های غربی و جنوبِ غربی و تا حدودی مرکزی استان خوزستان  در حد متوسط تا نسبتا شدید و همراه با تندبادهای لحظه‌ای خواهد بود. بنابراین احتمال خیزش گرد و خاک‌های محلی و موقتی هم در این مناطق دور از انتظار نیست. 

سبزه‌زاری ادامه داد: از اواخر وقت جمعه تا اواسط هفته آینده جریان‌های مرطوب جنوبی موجب افزایش رطوبت و شرجی در سواحل، نیمه جنوبی، بخش‌های مرکزی، غربی و تا حدودی شمالی استان خوزستان خواهند شد. شمال خلیج فارس نیز تا اواسط وقت فردا مواج خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته شوش با ۴۹.۴ و ایذه با ۲۳.۷ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۸.۲ و ۲۹.۲ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha