• چهارشنبه / ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404052213687
  • خبرنگار : 90057

تلاش زلنسکی برای جلوگیری از فاجعه همزمان با دیدار ترامپ - پوتین

تلاش زلنسکی برای جلوگیری از فاجعه همزمان با دیدار ترامپ - پوتین

زلنسکی و تیمش تمام تلاش خود را می‌کنند تا قبل از دیدار ترامپ با پوتین، بر تفکر او تأثیر بگذارند.

به گزارش ایسنا، آکسیوس گزارش داد: ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین با یک طوفان تمام عیار روبرو است؛ پیشرفت ناگهانی روسیه در میدان نبرد، افزایش نارضایتی در داخل کشور، و یک اجلاس مهم در آلاسکا در روز جمعه که می‌تواند او را به میدان دیپلماتیک بازگرداند.

دو منبع آگاه از برنامه‌ها به اکسیوس گفته‌اند که انتظار می‌رود ترامپ روز چهارشنبه یک جلسه مجازی با زلنسکی و گروهی از رهبران اروپایی برگزار کند.

زلنسکی دستاوردهای اخیر روسیه را کم‌اهمیت جلوه داده و با رهبران اروپا و فراتر از آن تماس تلفنی برقرار کرده است تا از نتیجه نامطلوب در آلاسکا جلوگیری کند.

مقامات آمریکایی می‌گویند، پس از یک سری تماس‌های تلفنی عمدتاً بی‌نتیجه در شش ماه گذشته، ترامپ مشتاق دیدار حضوری با پوتین بوده تا تمایل او را برای برقراری صلح بسنجد. مارکو روبیو، وزیر امور خارجه، روز سه‌شنبه به سید روزنبرگ، مجری رادیویی، گفت: «رئیس‌جمهور احساس می‌کند که باید به این مرد آن طرف میز نگاه کند، «می‌خواهم به چشمان این مرد نگاه کنم. فکر می‌کنم خیلی زود در آن جلسه خواهیم فهمید که آیا این موضوع شانسی برای موفقیت دارد یا خیر.»

زلنسکی و دیگر رهبران اروپایی نگرانند که وقتی ترامپ به چشمان پوتین نگاه کند، واقعاً با خواسته‌های تندروانه او موافقت کند.

یک مقام اوکراینی به اکسیوس گفت: «در حال حاضر، هیچ‌کس نمی‌داند ترامپ روز جمعه چه چیزی از پوتین می‌خواهد. ما نمی‌دانیم چقدر می‌توانیم روی ترامپ نفوذ داشته باشیم، اما باید به تلاش ادامه دهیم.»

قرار بود ترامپ جمعه گذشته تحریم‌های شدیدی علیه روسیه اعلام کند، اما در عوض اعلام کرد که از پوتین در خاک ایالات متحده استقبال خواهد کرد.

در همین حال، نیروهای روسی در ۴۸ ساعت گذشته یکی از سریع‌ترین دستاوردهای خود را در بیش از یک سال گذشته به دست آورده‌اند. زلنسکی روز سه‌شنبه ادعا کرد که این پیشروی محدود و تاکتیکی بوده و هدف آن شکل دادن به برداشت‌ها پیش از اجلاس ترامپ و پوتین بوده است. او گفت: «ارتش این را اصلاح خواهد کرد.»

نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که جمعیت اوکراین که زمانی به شدت خواهان ادامه جنگ تا پیروزی بودند، اکنون خواهان صلح هستند. گالوپ دریافت که ۶۹ درصد خواهان توافق «در اسرع وقت» هستند، در حالی که نظرسنجی KIIS در کی‌یف نشان داد که تمایل به پذیرش شرایطی که قبلاً توسط دولت ترامپ مطرح شده بود، رو به افزایش است - هرچند اکثریت نیستند.

در حالی که ترامپ ارسال سلاح به اوکراین را قطع نکرده است، اکنون آنها را به جای ارسال مستقیم، برای فروش به کشورهای ناتو پیشنهاد می‌دهد و چشم‌انداز محموله‌های آینده را تیره و تار می‌کند.

مقامات آمریکایی استدلال می‌کنند که اگر لفاظی‌های ترامپ گاهی اوقات طرفدار روسیه به نظر می‌رسد، به این دلیل است که او معتقد است این نوع پیام‌رسانی عمومی به او کمک می‌کند تا به توافق برسد. یکی از آنها به اکسیوس گفت که ترامپ هنوز از پوتین «عصبانی» است: «دیدگاه عمومی ماه‌هاست این است که ما می‌توانیم فردا اقتصاد روسیه را نابود کنیم. راه‌های بیشتری برای نابودی اوکراین وجود دارد. اما اگر او مجبور باشد یکی از طرفین را انتخاب کند، شروع به نابود کردن اقتصاد روسیه خواهد کرد. او واقعاً دیگر تحملش تمام شده است.»

این مقام آمریکایی گفت که حتی اگر تلاش‌های دیپلماتیک شکست بخورد، ترامپ به فروش سلاح به کشورهای ناتو برای اوکراین ادامه خواهد داد.

این مقام گفت: شاید ترامپ نتواند این کار را انجام دهد، اما او تمام تلاش خود را خواهد کرد.

وزارت امور خارجه اعلام کرد که روبیو روز سه‌شنبه با همتای روسی خود سرگئی لاوروف برای آماده شدن برای این اجلاس صحبت کرد: «هر دو طرف تعهد خود را برای تضمین یک رویداد موفق تأیید کردند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha