• پنجشنبه / ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404052314032
  • خبرنگار : 90089

نماینده ادوار مطرح کرد

اربعین تاثیر انسان‌ساز، تمدن‌ساز و آزاده‌پرور دارد

اربعین تاثیر انسان‌ساز، تمدن‌ساز و آزاده‌پرور  دارد

نماینده سابق مردم بجنورد در مجالس هفتم، هشتم و نهم شورای اسلامی گفت: اگر مردم و افکار عمومی در قالب مراسم اربعین متحدتر و هدفمندتر علیه رژیمها و حاکمان پلیدشان بشورند و به آنان فشار بیاورند صدای‌شان رساتر به گوش سایر ملت‌ها خواهد رسید و چهره کریه باند جنایتکار صهیونیستی بیش از پیش برای مردم جهان رسوا می‌شود.

موسی‌الرضا ثروتی در گفت و گو با ایسنا به تبیین جایگاه اربعین در تقویت وحدت جهان اسلام علیه اسراییل پرداخت و گفت: مراسم اربعین چندین سال است که در حال انجام است و تعداد عظیمی از آزادگان، مسلمانها و حتی غیر مسلمان‌ها در این مراسم یاد امام حسین (ع) و عاشورا را گرامی می‌دارند.

وی افزود: مراسم اربعین در حال ایجاد وحدت و زبان مشترک در دنیاست. این راهپیمایی، بزرگترین راهپیمای عظیم دنیاست و حاوی پیامهای ضداستثماری، ضداستعماری و ضداستبدادی است. مردم کشورهای مختلف با طی کردن این مسیر به زیارت امام حسین (ع) نائل می‌شوند و همانطور که بسیاری از اندیشمندان و آزادگان جهان به تبعیت از امام حسین(ع) حرکتهایی را  آغاز کردند، امید است اربعین موجب گسترش تفکرات رهایی‌بخش، وحدت آفرین و اتحاد بین بین آزادگان جهان شود به نحوی که زمینه خشکیدن ریشه‌های ظلم و ستم را بوجود آورد و ان‌شاءالله بسترساز ظهور امام زمان(عج) شود.

عضو سابق کمیسیونهای اجتماعی و برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اربعین زمینه‌ساز ظهور امام زمان (عج) و عامل وحدت و اتحاد آزادگان و مستضعفان جهان است؛ بنابراین باید در جهت هرچه بهتر برگزاری آن از این فرصت استفاده کرد و گفتمان اربعین را در جهان توسعه و گسترش داد. اگر زمینه‌های سخت‌افزاری مورد نیاز از جمله مسیرهای رفت و برگشت در همکاری کشورها و ایجاد شرایطی برای تردد راحت‌تر مردم در این راهپیمایی عظیم انجام شود، می‌تواند انسان‌ساز، تمدن‌ساز، آزاده‌پرور و بسیار اثرگذار باشد.

نماینده سابق مردم بجنورد در مجالس هفتم، هشتم و نهم شورای اسلامی گفت: اربعین دارای آثار و برکات انسان‌ساز و تحول درونی، بهبود روحیات، اخلاقیات و معنویات انسانی می‌شود. امیدوار این راهپیمایی زمینه‌ساز ظهور آقا امام زمان (عج) باشد.

ثروتی در پاسخ به این پرسش که چطور می‌توان از ظرفیت اربعین برای تنویر افکار عمومی علیه اسرائیل استفاده کرد؟ گفت: در زمانه امروز اسراییل مصداق و جرثومه ظلم، ستم، استکبار، استعمار و فساد است. اسراییل در حقیقت یک باند جنایتکار است که به دلیل رفتارهای جنایت‌بارش در دنیا در حال رسوا شدن است و حرکت‌های مردمی در کشورهای اروپایی و اسلامی علیه این رژیم جنایتکار یعنی وضعیت اسرائیل روز به روز رو به وخامت می‌رود. این رژیم جنایتکار برای نابود شدن نیازمند یک تلنگر است. 

وی تاکید کرد: اگر کشورهای اسلامی یک جو غیرت و همیت داشتند با آمادگی‌ایی که در ملت‌ها وجود دارد، سرعت سقوط رژیم غاصب بیشتر می‌شد اما متاسفانه دولت‌ها با سرکوب و فشار آمریکا و  اروپا حتی از سوی کشورهای اسلامی، مانع این اتفاق می‌شوند. با وجودی که مردم در ترکیه، اردن عربستان، مصر و سایر کشورهای اسلامی در پشتیبانی از غزه به میدان آمده‌اند اما سران این کشورها با سکوت و حتی کمک‌های مختلف سیاسی و اقتصادی به حمایت از رژیم اسراییل رفته‌اند. در شرایطی که آب و غذا باید به مردم مظلوم و تشنه غزه برسد، مصر با بستن مرزهایش مانع از ورود کمک‌های انسان‌دوستانه به غزه شده است.

عضو سابق کمیسیونهای اجتماعی و برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی متذکر شد: اگر مردم و افکار عمومی در قالب مراسم اربعین متحدتر و هدفمندتر علیه رژیمها و حاکمان پلیدشان بشورند و به آنان فشار بیاورند صدای‌شان رساتر به گوش سایر ملت‌ها خواهد رسید و چهره کریه این باند جنایتکار صهیونیستی بیش از پیش برای مردم جهان رسوا می‌شود. مسیحیان، یهودیان حتی بی‌دین‌ها نیز امروز علیه اسرائیل حرکت‌های انجام می‌دهند و ظرفیت اربعین ظرفیت بسیار خوبی است تا بتوان فرهنگ ضد استبداد و ظلم و ستم را در سراسر جهان گسترش داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha