• جمعه / ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۱
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404052414313
  • خبرنگار : 71516

گروه‌های فلسطینی: اولویت، توقف تجاوز و لغو محاصره غزه است

گروه‌های فلسطینی: اولویت، توقف تجاوز و لغو محاصره غزه است

گروه‌های فلسطینی طی نشستی در قاهره تاکید کردند اولویت کنونی توقف تجاوز و لغو محاصره غزه است.

به گزارش ایسنا، گروه‌های ملی و اسلامی فلسطین طی نشستی در قاهره تاکید کردند: اولویت اصلی در این مرحله توقف فوری و فراگیر تجاوز و لغو محاصره نوار غزه و تضمین فوری و بدون شرط ورود کمک‌های بشردوستانه است.

این گروه‌ها تاکید کردند که از طرح‌ها و پیشنهادات برای حل مسئله فلسطین که همسو با خواسته‌های ملی فلسطین شامل پایان تجاوز، عقب نشینی رژیم اشغالگر و لغو محاصره غزه باشد استقبال می‌کنند.

طبق گزارش المیادین، این گروه‌ها نسبت به طرح یهودی سازی کرانه باختری هشدار دادند و تاکید کردند: مقابله با طرح‌های رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه وحدت ملی واقعی و جدی را می‌طلبد.

آنها به تلاش‌های میانجی‌ها برای توقف تجاوز علیه نوار غزه پرداخته و تحرکات بین‌المللی برای حمایت از ملت فلسطین را ستودند.

گروه‌های فلسطینی از تمام اعراب، جهان و سازمان‌های حقوقی و نهادهای سازمان ملل خواستند به مسئولیت‌های اخلاقی و حقوقی خود در قبال ملت فلسطین عمل کرده و بر رژیم اشغالگر برای توقف جنایت‌هایش فشار جدی بیاورند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha