اردشیر شهرکی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه برداشت انبه تا پایان مرداد ادامه دارد، اظهار کرد: بیش از یکهزار و ۶۰۰ هکتار از باغ های میوه سیستان و بلوچستان به کشت انبه اختصاص دارد که یکهزار و ۲۵۰ هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
وی افزود: بیشاز ۶۰ درصد انبه تولیدی در سیستان و بلوچستان بهصورت سبز برای تهیه ترشی برداشت میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: شهرستانهای راسک، دشتیاری، سرباز، نیکشهر، قصرقند، چابهار، کنارک و زرآباد عمده مناطق کشت انبه در این استان محسوب میشوند.
شهرکی بیان کرد: انبه یکی از محصولات مهم باغی در مناطق گرمسیری است که علاوه بر ارزش غذایی بالا، نقش قابلتوجهی در اقتصاد کشاورزان و اشتغالزایی ایفا میکند، این میوه با بازارپسندی خوب و قابلیت فرآوری بالا میتواند بهعنوان یک منبع درآمد پایدار برای کشاورزان و صنایع تبدیلی مطرح باشد.
انتهای پیام
نظرات