• یکشنبه / ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404052615656
  • خبرنگار : 71516

افشاگری رسانه عبری از همکاری موساد و منافقین علیه ایران

افشاگری رسانه عبری از همکاری موساد و منافقین علیه ایران

یک روزنامه عبری همکاری میان موساد و گروهک تروریستی منافقین علیه ایران را برملا کرد.

به گزارش ایسنا، روزنامه «تایمز اسرائیل» گزارش داد: سازمان (ترویستی) مجاهدین خلق (منافقین) حمایت مالی، نظامی و آموزشی مستقیمی از موساد اسرائیل دریافت کرده است. همکاری دو طرف درباره جمع آوری اطلاعات و اجرای فعالیت‌های خصمانه علیه امنیت ایران است.

این روزنامه به نقل از مقامات آمریکایی نوشت که اعضای این سازمان تروریستی به رصد محل سکونت و جابه‌جایی دانشمندان هسته‌ای ایران قبل از انتقال این اطلاعات به موساد کمک می‌کردند.

این روزنامه اشاره کرد: سازمان مجاهدین خلق که فاقد پایگاه مردمی در داخل ایران است، توسط اسرائیل به عنوان یک «نیروی نیابتی میدانی» برای انجام عملیات خرابکارانه و امنیتی در داخل ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha