دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ | ۱۱:۱۰
ملت ایران اسلامی هیچگاه از فتنه‌های دشمن هراس به دل راه نخواهد داد

‌ نماینده ولی فقیه دراستان یزد:

ملت ایران اسلامی هیچگاه از فتنه‌های دشمن هراس به دل راه نخواهد داد

یزد (ایسنا) - ‌نماینده ولی فقیه دراستان و امام جمعه یزد ‌ضمن قدردانی از تلاش‌های نیروی انتظامی استان هم در رابطه با برقراری نظم و امنیت استان و هم در رابطه با حفظ آرامش اجتماعی در آیین‌های اربعین حسینی، اظهار کرد: نیروی انتظامی در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نیز عملکرد موفقی داشت که جای تشکر دارد.

آیت الله محمدرضا ناصری امروز دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ در مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی استان یزد بر لزوم حضور در صحنه، بیداری و هوشیاری همیشگی پلیس تاکید کرد و گفت: دشمنان همواره در حال فتنه و توطئه علیه کشورمان هستند و هرچند طی چهار دهه گذشته به این حربه‌ها عادت کرده‌ایم ولی حرکت الهی نیروی نظامی و انتظامی کشور باعث شده همواره در برابر این دشمنی‌ها با موفقیت بایستیم.

امام جمعه یزد با اشاره به توانمندی‌ها و دستاوردهای کسب شده توسط انقلاب اسلامی در تمام حوزه‌ها، گفت: ملت ایران به رغم تمام دشمنی‌ها و فشارهای دشمن طی این سالها به سمت جلو حرکت کرده و خداوند، اسلام و قران را به جهانیان معرفی کرده‌اند به طوری که امروز شاهد تغییر دیدگاه‌های جهانی نسبت به مستکبران هستیم.

وی گفت: ملت ایران اسلامی هیچگاه از فتنه‌های دشمن هراس به دل راه نخواهد داد و در برابر دشمنان اسلام با قدرت و صلابت، مقاومت و مبارزه خواهد کرد.

آیت الله ناصری در پایان نیز بر حفظ و تقویت این صلابت و عزت و اتکا به خداوند توسط نیروهای نظامی و انتظامی کشورمان تاکید کرد و ضمن قدردانی از سردار بهدانی‌فرد فرمانده سابق استان، برای سردار نگهبان فرمانده جدید انتظامی استان آروزی توفیق کرد.

بعض استکبار از عملکرد نیروی انتظامی در جنگ ۱۲ روزه ترکید

نیروهای انتظامی پیام‌آوران امنیت در کشور هستند

محمدرضا بابایی استاندار یزد نیز ضمن تبریک سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، خاطراتی از رنج‌ها و شکنجه‌های دوران اسارت خود و دیگر آزادگان بیان کرد و گفت: بسیاری از آزادگان به ویژه فرماندهان ارتش و سپاه در دوران اسارت اغلب خود را سپر شکنجه‌ دشمن بعثی با اسرای بسیجی می‌کردند و این اتفاق را در جنگ ۱۲ روزه نیز شاهد بودیم چرا که بسیاری از بزرگان و فرهیختگان ارزشمند و لایق کشورمان جان خود را فدای آرامش و امنیت کشور کردند.

وی همچنین به مشقت‌های ناشی از وارد آوردن تشنگی و گرسنگی‌ از سوی دشمن بعثی به اسرای کشورمان که بعضاً منجر به خوردن گیاهان رویشی از سوی آزادگان کشورمان در آن دوران می‌شد، خباثت‌های امروز رژیم صهیونسیتی نسبت به مردم غزه و حمایت‌های آمریکای جنایتکار از این رژیم را یادآور شد.

استاندار در ادامه نیروهای انتظامی را پیام‌آوران امنیت در کشور خواند و گفت: امنیت همواره از سوی پیامبران الهی به عنوان یک نعمت بزرگ یاد کرده‌اند و در واقع برخورداری از این رسالت یک عنایت الهی به نیروهای نظامی و انتظامی ماست.

وی در همین رابطه با ذکر آیاتی از قران کریم در مورد اهمیت امنیت، گفت: رسالت همیشگی ما مقابل