• دوشنبه / ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404052716408
  • خبرنگار : 71145

آماده باش در مرز لبنان و سوریه

آماده باش در مرز لبنان و سوریه

پس از انتشار سندی از فرماندهی ارتش لبنان مبنی بر تلاش‌های افراطی‌های مستقر در سوریه برای ربودن سربازان و پرسنل ارتش لبنان، مرز این کشور و سوریه در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، پس از انتشار سندی از سوی فرماندهی ارتش لبنان مبنی بر اینکه «عناصر بنیادگرای افراطی مستقر در داخل خاک سوریه در مجاورت مرز لبنان، قصد دارند پرسنل ارتش لبنان را در دره بقاع و شمال این کشور ربوده و آنها را با بازداشت‌شدگان اسلام‌گرا در زندان‌های لبنان مبادله کنند»، مرز لبنان و سوریه در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفته است.

طبق گزارش الشرق الاوسط، این سند فاش کرد که به واحدهای ارتش و شاخه‌های اطلاعاتی دستور داده شده است که «حداکثر اقدامات احتیاطی را انجام دهند، امنیت را تقویت کنند و هرگونه تحرک مشکوک» را در دو طرف مرز گزارش دهند.

این در حالی است که «حسین حاج حسن»، نماینده مجلس لبنان و از اعضای حزب‌الله در پارلمان دولت را به اجرای «دستورات (نماینده ایالات متحده) «تام باراک» که تهدید به جنگ داخلی در لبنان می‌کند» متهم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha