• دوشنبه / ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۵
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1404052716531
  • منبع : نمایندگی دانشگاه تهران

برگزاری چهاردهمین دوره تندیس فداکاری در فضای پساجنگ

برگزاری چهاردهمین دوره تندیس فداکاری در فضای پساجنگ

دبیر چهاردهمین آیین اعطای تندیس فداکاری به دانشجویان ایران، از طراحی برنامه‌ای از سوی دبیرخانه این مراسم برای تقدیر از خانواده شهدای دانشمند هسته‌ای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونی به کشور خبر داد و گفت: این عملکرد در قبال احساس دینی است که ما نسبت به شهدای دانشمند هسته‌ای کشورمان داریم.

به گزارش ایسنا، جمال رحیمیان، در نخستین جلسه کمیته انتخاب دانشجو، گروه دانشجویی و شخصیت فداکار چهاردهمین دوره آیین اعطای تندیس فداکاری به دانشجویان ایران که در مهرماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود، اظهار کرد که با توجه به پشت سر گذاشتن جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در چهاردهمین دوره، دانشجویان و شخصیت‌های فداکار جنگ تحمیلی ۱۲ روزه هم معرفی و تجلیل می‌شوند.

وی، ادامه داد: پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه شاهد فعالیت‌های فراوانی از جنس ایثار و فداکاری در کشور بودیم که باید در این دوره به‌نحوی از فعالیت‌های شماری از آن‌ها تقدیر شود.

دبیر چهاردهمین آیین اعطای تندیس فداکاری به دانشجویان ایران، با بیان این‌که باید ایثار و فداکاری در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در این مراسم نمود پیدا کند، گفت: این دوره در فضایی برگزار می‌شود که ملت شریف ایران تجربه جنگ تحمیلی رژیم صهیونی را داشتند که سرشار از ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی بود پس باید در این دوره از تندیس فداکاری در انتخاب دانشجویان و شخصیت‌های فداکار نهایت سعی و دقت را داشته باشیم.

رحیمیان، با بیان این‌که با حمله دشمن به ایران دل‌های هموطنان به یکدیگر نزدیک‌تر شد، در ادامه خاطرنشان کرد که هم‌چنین حس فداکاری در میان ایرانیان تقویت شد و شاهد گذشت از جان، مال و امکانات از سوی مردم بودیم؛ از این‌رو در این فضا، کار برگزاری آیین تندیس دشوارتر می‌شود.

براساس این گزارش، در نخستین جلسه کمیته انتخاب دانشجو، گروه و شخصیت فداکار با حضور نمایندگان سازمان‌های عضو دبیرخانه تندیس فداکاری پرونده شخصیت‌های فداکار پیشنهادی از سوی سازمان انتقال خون بررسی، نهایی و اعلام شد که ۱۵۰ اهداکننده خون در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونی به کشور به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

انتهای پیام

      

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha