• شنبه / ۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404052918060
  • خبرنگار : 71480

چالش‌ پورمحمدی در سازمان برنامه و بودجه

چالش‌ پورمحمدی در سازمان برنامه و بودجه

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: چالش جدی این سازمان، سخت بودن تامین منابع و سخت بودن صرفه‌جویی در هزینه‌ها از سوی دستگاه‌ها است.

حمید پورمحمدی در گفت‌وگو با ایسنا درباره مهمترین چالش های حوزه ماموریتی خود اظهار کرد: در حوزه بودجه مهمترین موضوع این است که منابع و مصارف تراز باشد تا هزینه های مورد نیاز کشور تامین شود.

وی ادامه داد: چالش بزرگ من این بود که دستگاه هایی که باید منابع را تامین کنند، برایشان سخت است این منابع را تامین کنند و همچنین سخت است تا دستگاه هایی که باید هزینه کمتری کنند، این کار را انجام دهند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه بیان کرد: در این شرایط همواره به ما در سازمان برنامه و بودجه کمتر پول می دهند، ولی از ما بیشتر پول می‌خواهند؛ با این حال جنگی را پشت سر گذاشتیم و در آن شرایط  پرداخت های کشور منضبط انجام شد و یک روز حقوق کارمند، بازنشسته و یارانه به تاخیر نیفتاد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha