• جمعه / ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404053118872
  • خبرنگار : 71628

اظهارات مقام چین درباره میزبانی قریب‌الوقوع از پزشکیان، پوتین و سران کشورهای جهان

اظهارات مقام چین درباره میزبانی قریب‌الوقوع از پزشکیان، پوتین و سران کشورهای جهان

دستیار وزیر امور خارجه چین امروز اعلام کرد که پکن به زودی برای برگزاری نشست سازمان همکاری شانگهای در استان تینجیان میزبان رئیس‌جمهور ایران، روسیه و دیگر سران کشورهای عضو، همچنین دبیرکل سازمان ملل خواهد بود.

به گزارش ایسنا، «لی بین» دستیار وزیر امور خارجه چین امروز جمعه در کنفرانسی خبری پیرامون مقدمات نشست سازمان همکاری شانگهای گفت که پکن میزبان «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل، «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و بیش از ۲۰ تن از سران کشورها در ماه اوت برای نشستی سیاسی و امنیتی با هدف تحکیم نفوذ منطقه‌ای چین خواهد بود.

خبرگزاری رویترز گزارش داد که لی در این کنفرانس خبری با اشاره به سازمان همکاری شانگهای گفت: رهبران بلوکی که حدودا یک چهارم جهان را تشکیل می‌دهد، برنامه‌های جدیدی را برای تعمیق روابط خود در نشست سازمان همکاری شانگهای رونمایی خواهند کرد که قرار است از ۳۱ اوت تا ۱ سپتامبر در تینجیان برگزار شود.

این نشست تنها چند روز پیش از آن برگزار خواهد شد پکن یکی از بزرگترین رژه‌های ارتش خود را در چند سال اخیر برگزار (۳ سپتامبر) برگزار خواهد کرد و سیاست‌ خارجی و تجاری «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به‌ویژه، در قبال رژیم صهیونیستی، غزه و تعرفه‌های گمرکی بازیگران مهم منطقه‌ای را به سمت چین سوق داده است.

رویترز گزارش داد که به گفته دستیار وزیر امور خارجه چین، از مسعود پزشکیان و «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند  برای شرکت در این نشست دعوت خواهد شد.

«انور ابراهیم» نخست‌وزیر مالزی نیز قرار است پیش از میزبانی ترامگ و دیگر رهبران «اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا»(آسه‌آن) در اکتبر در این نشست شرکت کند.

بین در این باره گفت: هرچه وضعیت بین‌المللی آشفته‌تر و دشوارتر می‌شود، تقویت اتحاد و همکاری کشورها اهمیت بیشتری می‌یابد.

او افزود: ما می‌توانیم با ثبات و تاب‌آوری سازمان همکاری شانگهای به عوامل غیرقابل پیش‌بینی و تردیدها بپردازیم و فضای مطلوبی برای صلح پایدار ایجاد کنیم.

دستیار وزیر امور خارجه چین اعلام کرد که در پایان این نشست بیانیه مشترک تینجیان امضا و منتشر خواهد شد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha