• شنبه / ۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404060100146
  • خبرنگار : 71588

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین: آمریکا همدست ارتش اسرائیل در کشتار فلسطینیان است

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین: آمریکا همدست ارتش اسرائیل در کشتار فلسطینیان است

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین اعلام کرد که آمریکا با ارتش رژیم صهیونیستی در مرگ فلسطینیان همدست است.

به گزارش ایسنا، جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که اقدامات نقض‌آمیز و تبادل آتش نیروهای آمریکایی و متحدان‌شان در کنار ارتش رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان فلسطینی گرسنه، دالّ بر مشارکت مستقیم آمریکا در کمین مرگ فلسطینیان است که طی آن هزاران نفر شهید، زخمی و مفقود شده‌اند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «شهاب»،  این جبهه فلسطینی در ادامه افزود که مؤسسه موسوم به «مؤسسه انسانی غزه» مجدداً ثابت کرد که ابزاری جنایتکارانه و تروریستی در راستای خدمت‌رسانی به جنایت نسل‌کشی است.

در بیانیه جبهه مردمی برای آزادی فلسطین همچنین آمده است: زمان آن فرا رسیده است که جهانیان از خواب بیدار شده و سکوت خود را شکسته و مسؤولیتشان را بر عهده بگیرند.

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین تاکید کرد که آغاز تحقیقات فوری بین‌المللی در قبال این جنایت‌ها اقدامی ضروری است.

در این بیانیه همچنین آمده است مؤسسه‌های بین‌المللی و حقوقی باید «مؤسسه انسانی غزه» را به‌عنوان یک نهاد تروریستی قلمداد کنند و هر کسی که در حمایت مالی یا پشتیبانی از آن دست دارند را تحت پیگرد قرار دهند.

از آغاز فعالیت بنیاد بشردوستانه غزه در سه ماه قبل در نوار غزه،‌ سازمان ملل می‌گوید صدها فلسطینی در نتیجه تیراندازی نیروهای رژیم صهیونیستی و مقاطعه کاران نظامی خارجی درد اخل یا نزدیک این مکان‌های توزیع کمک‌ها کشته می‌شوند.

در این راستا به نقل از شبکه خبری سی.بی.اس، یکی از شاهدان با نام «مایک» گفته وقتی از سوی یک کمپانی لجستیکی آمریکایی برای رانندگی کامیون‌های مواد غذایی به سمت اراضی اشغالی استخدام شد شاهد بوده مقاطعه کاران نظامی آمریکایی هم به سوی فلسطینی‌هایی که در صفوف دریافت غذا بودند، شلیک کرده‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی به طور سیستماتیک به مراکز توزیع کمک‌ها و مناطق مسکونی حمله و از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری می‌کند. این حملات باعث تشدید بحران انسانی در غزه شده است.

غزه از ماه‌ها پیش با بحران شدید انسانی مواجه است و مردم این منطقه، به ویژه کودکان و زنان، در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کنند.

کمبود شدید غذا، آب و دارو، جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته است.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، جنگ کشتار جمعی در غزه را آغاز کرده است که شامل قتل، گرسنگی، تخریب و آوارگی اجباری می‌شود. این رژیم همه فراخوان‌های بین‌المللی و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف این جنایات را نادیده گرفته است.

رژیم صهیونیستی از زمان فروپاشی آتش‌بس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیروهای ارتش به بسیاری از مناطق نوار غزه، به ویژه در جنوب پیشروی کرده‌اند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شده‌اند. ارتش اشغالگر تهدید کرده است که در غزه می‌ماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصره‌ای خفقان‌آور که بر کمک‌های غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقب‌نشینی نمی‌کند.

نهادهای داخلی و بین‌المللی و کمیته‌های حقوق بشر سازمان ملل متحد از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند تا برای توقف جنگ کشتار جمعی در غزه رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند.

پیشتر، «مایک هاکبی»، سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی در اظهاراتی مضحک مدعی شد: ۹۲ درصد از کمک‌های غذایی برای ساکنان غزه توسط جنبش حماس سرقت می‌شود.

سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی در ادامه اظهاراتش ادعا کرد: سازمان ملل «فاسد و بی‌کفایت و ناکارآمد» است.

مایک هاکبی در ادامه ادعاهایش گفت: رسانه‌های بین‌المللی داستان واقعی قحطی و گرسنگی در غزه را پوشش نمی‌دهند و حقایق را نادیده می‌گیرند.

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که سازمان ملل متحد روز جمعه رسماً قحطی در غزه را اعلام کرد که اولین اعلامیه از این نوع در منطقه محسوب می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha