• شنبه / ۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404060100215
  • خبرنگار : 50046

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خبر داد

پیش‌بینی برداشت ۲۸ هزار تن گوجه فرنگی در فاروج 

پیش‌بینی برداشت ۲۸ هزار تن گوجه فرنگی در فاروج 

ایسنا/خراسان شمالی مدیر جهاد کشاورزی فاروج از پیش بینی برداشت ۲۸ هزار تن گوجه فرنگی در این شهرستان خبر داد.

ابراهیم شمشیری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در این شهرستان ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی تحت کشت گوجه فرنگی قرار دارند که انتظار داریم ۲۸ هزار تن محصول برداشت شود.

وی با اشاره به میانگین برداشت ۵۵ تن از هر هکتار افزود: صنایع تبدیلی و غذایی فرآوری گوجه فرنگی در فاروج، محصول تولیدی کشاورزان را خریداری و فرآوری می‌کند و رب تولیدی این واحد به کشورهای همسایه صادر می‌شود.

شمشیری ادامه داد: از ۵۰۰ هکتار اراضی کشت گوجه فرنگی، ۲۲۰ هکتار به شیوه بیولوژیکی با آفات مبارزه می‌شود که برای تولید محصول پاک مورد تأکید است.

وی بیان کرد: حدود ۷۰ هکتار از سطح زیر کشت این محصول به صورت مکانیزه و با دستگاه کمباین گوجه فرنگی برداشت و تحویل کارخانه رب خرم فاروج می‌شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: در خراسان شمالی ۴۷ هزار تن گوجه از سطح ۱۰۴۰ هکتار برداشت می‌شود که فاروج با تولید ۲۸ هزار تن، رتبه نخست دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha