ابراهیم شمشیری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در این شهرستان ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی تحت کشت گوجه فرنگی قرار دارند که انتظار داریم ۲۸ هزار تن محصول برداشت شود.
وی با اشاره به میانگین برداشت ۵۵ تن از هر هکتار افزود: صنایع تبدیلی و غذایی فرآوری گوجه فرنگی در فاروج، محصول تولیدی کشاورزان را خریداری و فرآوری میکند و رب تولیدی این واحد به کشورهای همسایه صادر میشود.
شمشیری ادامه داد: از ۵۰۰ هکتار اراضی کشت گوجه فرنگی، ۲۲۰ هکتار به شیوه بیولوژیکی با آفات مبارزه میشود که برای تولید محصول پاک مورد تأکید است.
وی بیان کرد: حدود ۷۰ هکتار از سطح زیر کشت این محصول به صورت مکانیزه و با دستگاه کمباین گوجه فرنگی برداشت و تحویل کارخانه رب خرم فاروج میشود.
این مقام مسئول تصریح کرد: در خراسان شمالی ۴۷ هزار تن گوجه از سطح ۱۰۴۰ هکتار برداشت میشود که فاروج با تولید ۲۸ هزار تن، رتبه نخست دارد.
انتهای پیام
نظرات