• دوشنبه / ۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404060301190
  • خبرنگار : 50294

سرمایەگذاری ۱۰۴۴ میلیارد ریالی در حوزه پروژەهای برق‌رسانی در کردستان

سرمایەگذاری ۱۰۴۴ میلیارد ریالی در حوزه پروژەهای برق‌رسانی در کردستان

ایسنا/کردستان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان گفت: در راستای افتتاح و بهرەبرداری از ۴۷ پروژە برق‌رسانی در کردستان، قریب به ۱۰۴۴ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی، استانی و منابع داخلی شرکت هزینه شده است.

محمد سعید سلطانی‌ امروز دوشنبه سوم شهریور در نشستی با خبرنگاران از افتتاح و بهره‌برداری ۴۷ پروژه برق‌رسانی، هوشمندسازی، توسعه و مقاوم سازی شبکه‌های شهری و روستایی همزمان با آغاز هفته دولت خبر داد.

وی در ادامه ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، همچنین شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور خدمتگزار و شهید دولت سیزدهم، افزود: امسال هفته دولت با شعار ۱۲ ماه تلاش، ۱۲ روز دفاع مقدس نامگذاری شده و شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان نیز با اجرای ده‌ها پروژه خدماتی  تلاش کرده  در راستای عملی کردن این شعار تلاش کند.

سلطانی بیان کرد: برای اجرای این طرح‌ها قریب به ۱۰۴۴ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی، استانی و منابع داخلی شرکت هزینه شده است که این پروژه‌ها با هدف ارتقای کیفیت خدمات دهی، کاهش تلفات، بهبود ولتاژ شبکه، هوشمندسازی و افزایش رفاه مشترکان در سطح استان به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به شرایط ویژه پیک مصرف برق در سال جاری تصریح کرد: بخش قابل توجهی از این پروژه‌ها در حوزه‌های اصلاح و مقاوم سازی شبکه‌های روستایی و شهری، نصب و تعویض ترانس‌ها، هوشمندسازی، احداث خطوط جدید، بهبود روشنایی معابر و افزایش قدرت مانور شبکه اجرا شده که نقش موثری در پایداری شبکه و کاهش خاموشی‌ها دارد.

سلطانی در پایان خاطرنشان کرد: افتتاح این پروژه‌ها علاوه بر تقویت زیرساخت‌های برق در بخش‌های کشاورزی، صنعتی و تجاری، زمینه‌ساز اشتغال‌زایی و ارتقای سطح رفاه مردم استان را نیز به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha