• دوشنبه / ۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404060301431
  • منبع : نمایندگی فارس

اخبار کوتاه پلیس فارس؛

دستگیری عامل تیراندازی در شیراز/ هنجارشکنان فسا متوقف شدند

دستگیری عامل تیراندازی در شیراز/ هنجارشکنان فسا متوقف شدند

ایسنا/فارس در اخبار کوتاهی که از سوی مرکز اطلاع‌رسانی پلیس فارس در اختیار رسانه‌ها قرار داده شده است، اخباری نظیر دستگیری عامل تیراندازی در شیراز، دستگیری سارقان اماکن خصوصی و محتویات درون خودرو، کشف سوخت قاچاق و ماینرهای غیرمجاز و دستگیری هنجارشکنان شهرستان فسا مشاهده می‌شود.

فرمانده انتظامی شیراز امروز دوشنبه سوم شهریور از دستگیری عامل تیراندازی در این شهرستان خبر داد و گفت: پس از اعلام تیراندازی با اسلحه گرم در یکی از محله‌های شیراز و مجروح شدن یک نفر، مأموران کلانتری ۲۱ کوی زهرا وارد عمل شدند و با انجام تحقیقات، عامل تیراندازی را شناسایی و در عملیاتی غافلگیرکننده دستگیر کردند.

اسماعیل زراعتیان افزود: در بازرسی از مخفیگاه متهم، یک اسلحه شکاری و ۶۰ عدد فشنگ کشف شد. علت تیراندازی اختلافات خانوادگی اعلام شده و متهم برای ادامه مراحل قانونی به مرجع قضایی تحویل داده شد.

دستگیری سارق محتویات و قطعات خودرو با ۱۲ فقره سرقت در شیراز

فرمانده انتظامی شیراز همچنین از دستگیری سارق محتویات و قطعات خودرو و کشف ۱۲ فقره سرقت خبر داد و گفت: ماموران کلانتری ۱۷ قدمگاه با اقدامات پلیسی موفق به شناسایی و دستگیری یک سارق حرفه‌ای شدند که در بازجویی اولیه به ۱۲ فقره سرقت اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان شیراز تصریح کرد: هفت عدد باطری مسروقه نیز کشف شد و متهم برای طی مراحل قانونی به دادسرا تحویل شد.

دستگیری سارقان اماکن خصوصی در شیراز

رئیس پلیس آگاهی استان فارس از دستگیری دو سارق سابقه‌دار و کشف ۱۰ فقره سرقت در شیراز خبر داد و گفت: پس از وقوع چند فقره سرقت از ساختمان‌های نیمه‌کار در حوزه کلانتری ۳۰ رکن‌آباد، دو متهم شناسایی و طی عملیات جداگانه دستگیر شدند.

محمود حافظی افزود: متهمان به ۱۰ فقره سرقت اعتراف و یک مالخر اموال مسروقه نیز دستگیر شد. پرونده برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی ارجاع شد.

کشف ۱۴ دستگاه ماینر در فسا

فرمانده انتظامی شهرستان فسا از کشف ۱۴ دستگاه ماینر که در حال استخراج رمز ارز دیجیتال با برق شهری بودند، خبر داد.

لطف‌الله محمدی گفت: ماموران کلانتری معلم پس از گزارش مردمی، دو واحد مسکونی را بازرسی و دستگاه‌های استخراج رمز ارز را کشف کردند. ارزش اموال مکشوفه توسط کارشناسان حدود ۱۶ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی افزود: دو متهم برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند و شهروندان می‌توانند تخلفات مشابه را به سامانه ۱۱۰ و ۱۹۷ گزارش دهند.

کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت فاقد مجوز در نی‌ریز

فرمانده انتظامی نی‌ریز از کشف ۳۱ هزار و ۵۰۰ لیتر گازوئیل فاقد مجوز خبر داد و گفت: ماموران حین کنترل خودروهای عبوری، یک کامیون مشکوک را متوقف و در بازرسی، مقدار مذکور سوخت فاقد مجوز کشف شد.

عظیم‌الله کرمی تصریح کرد: ارزش این سوخت‌ها ۴۷ میلیارد ریال برآورد شده و راننده برای طی مراحل قانونی به دادسرا معرفی شد.

دستگیری عاملان هنجارشکنی در فسا

جانشین فرمانده انتظامی استان فارس از شناسایی و دستگیری عاملین هنجارشکنی و درگیری مقابل یک مرکز تجاری در فسا خبر داد.

سردار یوسف ملک‌زاده گفت: پس از انتشار ویدئویی در فضای مجازی از درگیری دو خانم جوان با بانویی محجبه، مأموران پلیس اقدام به شناسایی و دستگیری عاملان کردند.

وی افزود: پلیس با هرگونه هنجارشکنی در فضای حقیقی و مجازی برابر قانون برخورد می‌کند و از آمرین به معروف حمایت خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha