• سه‌شنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۳
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404060401673
  • خبرنگار : 71560

آیا داماد یا فرزند رئیس‌جمهور در انتصابات دخالتی دارند؟

آیا داماد یا فرزند رئیس‌جمهور در انتصابات دخالتی دارند؟

رئیس دفتر رئیس جمهور تاکید کرد که داماد رئیس جمهور یا فرزند او « به هیچ وجه» در انتصابات دخالتی ندارند.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی‌میرزایی در بخشی از برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری دوشنبه شب صدا و سیما در پاسخ به این سوال که آیا داماد آقای رئیس جمهور یا فرزند آقای رئیس جمهور در انتصابات دخالتی دارند؟ تاکید کرد: به هیچ وجه.

وی با تاکید بر این‌که داماد رئیس جمهور یا فرزند او « به هیچ وجه» در انتصابات دخالتی ندارند، خاطرنشان کرد: الان در تلویزیون می‌گویم؛ اگر کسی خلاف این را دیده است می‌تواند بگوید. این افراد زیرمجموعه دفتر هستند و با من کار می‌کنند.

حاجی‌میرزایی تاکید کرد: اگر دفتر رئیس‌جمهور به یک وزارتخانه یا به یک شرکت، به یک بانک کسی را معرفی کرده باشد که به این آقا این حکم را بده، اعلام کند.

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: ما می‌گوییم اگر اعتماد کردید کسی را وزیر کردید به خودش اختیار بدهید تا آدم‌هایش را انتخاب کند، چرا ما به جایش انتخاب کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha