• سه‌شنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404060401781
  • خبرنگار : 71496

انتشار تصاویری از لحظه اسارت نمرود کوهن در رسانه‌های صهیونیستی

انتشار تصاویری از لحظه اسارت نمرود کوهن در رسانه‌های صهیونیستی

رسانه‌های رژیم صهیونیستی برای اولین بار تصاویری از لحظه‌ای را که «نمرود کوهن» سرباز ارتش این رژیم در جریان عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ از داخل تانک خود بیرون کشیده شده و به اسارت نیروهای مقاومت درآمد، منتشر کردند.

به گزارش ایسنا، در این ویدیوها، کوهن که توسط نیروهای مقاومت فلسطین و گردان‌های شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس اسیر شده و در حال انتقال به نوار غزه است، مشاهده می‌شود.

در ویدیوهایی که برای اولین بار منتشر شدند، لحظات به اسارت درآمدن سربازان ارتش رژیم صهیونیستی از داخل تانک‌های خود در جریان عملیات طوفان الاقصی که گردان‌های القسام هفتم اکتبر ۲۰۲۳ آن را اجرا کردند، به تصویر کشیده شدند.

این تصاویر کمی قبل از اعتراضات گسترده‌ای که خانواده‌های اسرای صهیونیست برای آن فراخوان داده بودند، منتشر شدند. این خانواده‌ها هدف خود از تظاهرات را اعمال فشار بر کابینه این رژیم به ریاست «بنیامین نتانیاهو» برای موافقت با توافق تبادل اسرا و توقف جنگ در غزه اعلام کردند.

این اعتراضات همزمان با جلسه کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی برای بررسی موضع خود نسبت به موافقت حماس با پیشنهاد میانجی‌ها برای برقراری آتش‌بس موقت و ۶۰ روزه در غزه و نیز طرح ارتش این رژیم برای اشغال شهر غزه برگزار شد.

خانواده‌های اسرای صهیونیست در بیانیه‌ای گسترش مبارزه برای بازگرداندن این اسرا را با برپایی یک روز بزرگ همبستگی مدنی خواستار شدند و اعلام کردند که بیشتر ساکنان اراضی اشغالی خواهان بازگرداندن عزیزان خود به خانه هستند، وقت‌کشی عامدانه در مسیر دستیابی به توافقی برای بازگرداندن آنها مغایر با خواست آنها و ارزش‌های اساسی است.

آنها همچنین در بیانیه خود اعلام کردند که تظاهرات صبح امروز در مقابل ساختمان سفارت آمریکا در تل‌آویو آغاز خواهد شد.

طبق این بیانیه، اعتراضات در چهارراه‌های سراسر اراضی اشغالی و همینطور تجمع‌های گسترده و تحصن‌های اعتراضی برگزار خواهند شد و در نهایت عصر امروز معترضان خود را به میدانی شهر تل‌آویو خواهند رساند و تجمع بزرگی در آنجا برپا خواهد شد.

تل‌آویو تعداد اسرای خود در اراضی اشغالی را ۵۰ تن تخمین زده و حدس می‌زند که ۲۰ تن از آنها هنوز زنده هستند، این در حالی است که طبق گزارش‌های حقوقی و رسانه‌ای فلسطینی و عبری، بیش از ۱۰ هزار و ۸۰۰ فلسطینی در زندان‌های این رژیم محبوس بوده و در معرض شکنجه، گرسنگی و اهمال پزشکی قرار دارند و بسیاری از آنها نیز به دلیل این شرایط جان خود را از دست می‌دهند.

در حملاتی که رژیم اشغالگر صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ با حمایت آمریکا علیه نوار غزه آغاز کرده، تاکنون بیش از ۶۲ هزار و ۷۴۴ فلسطینی شهید و ۱۵۸ هزار و ۲۵۹ فلسطینی دیگر زخمی شده و بیش از ۹ هزار تن دیگر مفقود هستند. در نتیجه حملات ویرانگر این رژیم به نوار غزه و ویرانی گسترده این منطقه صدها هزار فلسطینی نیز از خانه‌ها و محله‌های مسکونی خود آواره شده‌اند و تاکنون ۳۰۰ فلسطینی از جمله ۱۱۷ کودک به دلیل قحطی جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha