• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404060502593
  • خبرنگار : 71610

حماس اخبار درباره سوء‌قصد به جان خلیل الحیه در ترکیه را تکذیب کرد

حماس اخبار درباره سوء‌قصد به جان خلیل الحیه در ترکیه را تکذیب کرد

جنبش مقاومت اسلامی حماس شایعات مربوط به ترور نافرجام عضو دفتر سیاسی این جنبش در ترکیه را تکذیب کرد و آن را بخشی از جنگ روانی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی علیه رهبران مقاومت دانست.

به گزارش ایسنا، منابع نزدیک به جنبش حماس روز چهارشنبه اعلام کردند خبرهایی که در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی درباره تلاش برای ترور «خلیل الحیه» عضو دفتر سیاسی این جنبش در ترکیه منتشر شده است، کاملاً بی‌اساس و دروغ است.

طبق گزارش وبگاه «عربی۲۱»، این منابع تأکید کردند که چنین شایعاتی بخشی از کارزار روانی و تبلیغاتی رژیم صهیونیستی برای تضعیف روحیه ملت فلسطین و ضربه زدن به جایگاه رهبران مقاومت است.

این منابع افزودند: چنین تلاش‌های ناکامی هرگز نخواهد توانست اعتماد توده‌های مردم به رهبرانشان را متزلزل کند یا مواضع ثابت و راسخی را که خلیل الحیه و یارانش طی سال‌ها مقاومت و ایستادگی به نمایش گذاشته‌اند، از بین ببرد.

جنبش حماس ضمن محکومیت این فضاسازی‌ها تأکید کرد که «شایعه، سلاح ناتوانان است» و ملت فلسطین بارها نشان داده که از چنین کارزارهایی با انسجام و پایبندی بیشتر به آرمان‌های ملی خود بیرون می‌آید.

این واکنش در حالی مطرح می‌شود که ساعاتی پیش برخی رسانه‌های عبری مدعی شده بودند خلیل الحیه هدف یک عملیات ترور در ترکیه قرار گرفته است.

اواسط ماه ژوئن نیز جنبش حماس در بیانیه‌ای شایعاتی درباره ترور نافرجام الحیه در دوحه قطر را تکذیب کرده و از رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی خواسته بود در انتشار خبرها دقت کنند و فریب تبلیغات رسانه‌های صهیونیستی را نخورند.

رژیم صهیونیستی بارها تهدید کرده است که رهبران حماس در داخل و خارج از فلسطین را هدف قرار خواهد داد. «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم اشغالگر در یکی از اظهارات اخیر خود نام خلیل الحیه و «عزالدین حداد» از فرماندهان برجسته گردان‌های القسام را در فهرست ترورهای آتی رژیم صهیونیستی قرار داده بود.

خلیل الحیه از اوت ۲۰۲۴ به‌عنوان نایب رئیس دفتر سیاسی حماس فعالیت می‌کند و هم‌اکنون عضو شورای رهبری این جنبش بوده و در خارج از فلسطین سکونت دارد. در مقابل، عزالدین حداد یکی از فرماندهان بلندپایه گردان‌های القسام است که فرماندهی تیپ شهر غزه را برعهده داشته و عضو شورای نظامی شاخه نظامی حماس محسوب می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha