• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404060502903
  • خبرنگار : 71516

دیده‌بان حقوق بشر: ارتش و پیمانکاران آمریکایی شریک جنایات غزه هستند

دیده‌بان حقوق بشر: ارتش و پیمانکاران آمریکایی شریک جنایات غزه هستند

دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد اعضای ارتش، اطلاعات و پیمانکاران آمریکایی حاضر در فلسطین اشغالی احتمالا به دلیل جنایت‌های انجام شده در غزه با محاکمه جنایی مواجه خواهند شد.

به گزارش ایسنا، دیده‌بان حقوق بشر در بیانیه‌ای اعلام کرد: نیروهای آمریکایی احتمالا به دلیل کمک به ارتش اسرائیل در ارتکاب جنایت‌های جنگی در نوار غزه مسئولیت حقوقی را بر عهده خواهند داشت.

براساس این گزارش، این یک مشارکت مستقیم در عملیات علیه فلسطینی‌ها است. از جمله این مشارکت فراهم کردن داده‌های اطلاعاتی برای حملات اسرائیل و هماهنگی و برنامه‌ریزی فشرده است و همین مسئله آمریکا را یک طرف در نزاع بین اسرائیل و گروه‌های فلسطینی قرار می‌دهد. برای همین نیروهای آمریکایی مسئولیت مشترک مشارکت در نقض قوانین جنگی را بر عهده دارند و می‌توان مسئولیت فردی را بر عهده اشخاص آمریکایی قرار داد.

مدیر دفتر دیده‌بان حقوق بشر در واشنگتن اعلام کرد: مشارکت مستقیم آمریکا در عملیات نظامی با نیروهای اسرائیلی به این معناست که آمریکا طرف نزاع مسلحانه در غزه بوده و همچنان هست.

وی گفت: اعضای ارتش، اطلاعات و پیمانکاران آمریکایی که به نیروهای اسرائیلی در ارتکاب جنایت‌های جنگی کمک می‌کنند احتمالا با محاکمه جنایی مواجه خواهند شد. مسئولین آمریکایی از زمان آغاز جنگ اذعان کرده‌اند که آمریکا اسرائیل را به داده‌های اطلاعاتی برای حمله به اهدافی در غزه مجهز کرده است. نیروهای اسرائیلی مرتکب جنایت‌های جنگی و ضد بشری و کشتار جمعی در غزه شده‌اند.

این سازمان اعلام کرد: دولت دونالد ترامپ از موسسه بشردوستانه غزه حمایت کرد که از سوی دو شرکت خصوصی آمریکایی اداره می‌شود. نیروهای اسرائیلی به صورت مکرر به غیرنظامیان فلسطینی که در پی دستیابی به غذا در مراکز توزیع کمک‌ها بودند تیراندازی کردند که منجر به کشته شدن صدها نفر شد. همچنین دولت‌های جو بایدن و ترامپ معاملات سلاح و کمک‌های امنیتی دیگری را به اسرائیل ارائه داده‌اند. واشنگتن بین اکتبر ۲۰۲۳ و می ۲۰۲۵ ،۴.۱۷ میلیارد دلار سلاح را به اسرائیل داده است.

این نهاد دیده‌بان تاکید کرد این سازمان و سازمان عفو بین‌الملل و رسانه‌های از جمله روزنامه‌های نیویورک تایمز، واشنگتن پست، خبرگزاری فرانسه و شبکه سی‌ان‌ان و رادیو ان‌پی‌آر استفاده از سلاح آمریکایی در حملات رژیم صهیونیستی را تایید کرده‌اند.

مدیر دفتر دیده‌بان حقوق بشر در واشنگتن گفت: مجهز کردن اسرائیل به سلاح که بارها برای حملات واضح در حد جنایت‌های جنگی استفاده شده باعث می‌شود تا آمریکا در استفاده از سلاح غیرقانونی با اسرائیل همدست باشد. افکار عمومی آمریکا باید بدانند که سلاحی که آمریکا به اسرائیل می‌دهد به صورت مستقیم در ارتکاب جنایت‌ها در غزه استفاده می‌شود و آمریکا را وارد نقض قوانین جنگی می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha