• سه‌شنبه / ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404061106200
  • خبرنگار : 71610

هاآرتص: ارتش وارد جنگی در غزه می‌شود که خواهان آن نیست

هاآرتص: ارتش وارد جنگی در غزه می‌شود که خواهان آن نیست

یک رسانه صهیونیستی با استناد به گزارش‌های امنیتی نوشت که ارتش این رژیم ناخواسته وارد جنگ در غزه شده است و رهبران نظامی با طرح اشغال این شهر مخالفت کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، روزنامه هاآرتص فاش کرد که شکاف میان رهبران سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی به درون صفوف ارتش نیز سرایت کرده است.

یک نظامی ذخیره صهیونیست در گفت‌وگو با این روزنامه اذعان کرده است که از از صحبت‌های فرماندهان می‌توان دریافت ارتش وارد جنگی می‌شود که خواهان آن نیست.

در همین راستا، «آموس هارئیل» تحلیلگر نظامی هاآرتص در گزارشی نوشت: در نشست اخیر کابینه امنیتی که بیش از ۶ ساعت در مکانی محرمانه برگزار شد، فرماندهان ارشد دستگاه‌های امنیتی اسرائیل به‌طور یکپارچه از «توافق جزئی» برای آزادی اسرا حمایت کردند و نسبت به پیامدهای اشغال شهر غزه هشدار دادند. آنها تأکید کردند که این اقدام اگرچه هزینه‌ای سنگین بر اسرائیل تحمیل خواهد کرد، اما حماس را از پای درنمی‌آورد.

به گفته این تحلیلگر، حتی شماری از وزرای حزب لیکود نیز تردیدهایی درباره موفقیت اشغال غزه ابراز کرده‌اند. با این حال «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی موضعی همسو با جناح راست افراطی اتخاذ کرده و گفته است که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در صورت اقدام سریع تل‌آویو از آن حمایت خواهد کرد.

شبکه «اسرائیل ۲۴» نیز گزارش داد که «ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی و چند وزیر کابینه از توافق جزئی استقبال کرده‌اند.

با این حال نتانیاهو در جلسه کابینه اظهار داشت: ترامپ از من خواسته است از توافقات جزئی صرف‌نظر کنم. با تمام توان حمله کنید و این موضوع را به پایان برسانید.

بر اساس گزارش‌ها، فشارهای ترامپ برای شکست کامل حماس یکی از دلایل پافشاری نتانیاهو بر اشغال غزه عنوان شده است. این در حالی است که جنبش حماس پیشتر با طرح میانجیگران برای توافق جزئی موافقت کرده بود، اما رژیم صهیونیستی هنوز موضع روشنی در این باره اعلام نکرده است.

مخالفان کابینه نتانیاهو و خانواده‌های زندانیان صهیونیست معتقدند نتانیاهو با کشاندن رژیم صهیونیستی به جنگی فرسایشی، در پی حفظ جایگاه سیاسی خود است و پایان جنگ می‌تواند به فروپاشی کابینه‌اش منجر شود.

جامعه بین‌الملل، از جمله نهادهای حقوق بشری و سازمان ملل، نیز بارها نسبت به تبعات فاجعه‌بار اشغال غزه هشدار داده و خواستار توقف عملیات و بازگشت به مسیر سیاسی شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha