• سه‌شنبه / ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404061106351
  • خبرنگار : 71560

حمایت آذر منصوری از کنسرت مردمی همایون شجریان

حمایت آذر منصوری از کنسرت مردمی همایون شجریان

رئیس جبهه اصلاحات ایران با اشاره به انتقادات علیه همایون شجریان برای برگزاری کنسرت رایگان در میدان آزادی تهران، این رفتار را غیر منصفانه خواند.

 به گزارش ایسنا، آذر منصوری  در واکنش به برگزاری کنسرت مردمی همایون شجریان در میدان آزادی تهران، در شبکه ایکس نوشت:

« در شرایطی که بسیاری از مردم توان خرید بلیت های گران کنسرت ها را ندارند، همایون شجریان می خواهد کنسرتی رایگان برگزار کند؛ پیشنهادی که سال ها پیش هم مطرح کرده بود. دلیل این حملات غیر منصفانه علیه او چیست؟

نه دل به دولت و تاج و نگین خوش است مرا     رضای خلق خدا، همنشین خوش است مرا »

این کنسرت جمعه ۱۴ شهریور، ساعت ۲۲ در میدان آزادی برگزار خواهد شد. همایون شجریان پیش تر اعلام کرد، قطعاتی که در این کنسرت اجرا خواهم کرد عمدتاً از قطعات کنسرت اخیرم خواهد بود اما با قطعه «دیار عاشقی‌هایم» شروع و با «مرغ سحر» تمام می‌کنیم. ارکستر همراهی کننده من، ارکستر سیاوش است که ۳۰ نفر نوازنده ساز ایرانی و کلاسیک داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha