• سه‌شنبه / ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404061106408
  • خبرنگار : 50034

استاندار همدان:

تفکر توسعه‌ای باید در جامعه شکل بگیرد

تفکر توسعه‌ای باید در جامعه شکل بگیرد

ایسنا/همدان استاندار همدان با بیان اینکه باید تفکر توسعه‌ای در جامعه شکل بگیرد، افزود: اگر معتقدیم در مسیر توسعه و پیشرفت قدم برداریم و در جامعه اثرگذار باشیم، باید تلاش کنیم تفکر آحاد جامعه را اصلاح و به‌روز کنیم.

حمید ملانوری‌شمسی سه‌شنبه ۱۱ شهریور در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار، اظهار کرد: اگر امید و اعتماد در جامعه شکل نگیرد نمی‌توانیم به اهداف خود دست پیدا کنیم.

استاندار همدان بیان کرد: موضوع وفاق ملی که دولت به آن اعتقاد دارد فقط منحصرا مربوط به مسئولین نیست وفاق ملی باید بین همه گروه‌ها شکل بگیرد که لازمه آن فرهنگسازی‌ و آموزش است.

وی با بیان اینکه امروز همه باید هدفمند و فعال به سمت هدف حرکت کنند، افزود : آنچه مردم از جامعه رسانه‌ای توقع دارند، روایتگری درست و بیان حقیقت‌هاست‌.

ملانوری شمسی با تاکید بر اینکه مطالبات خبرنگاران را پیگیری خواهیم کرد، خاطرنشان کرد: آمادگی داریم از جامعه رسانه‌ای حمایت کنیم. با اعتقاد روایت حقیقت‌ها و واقعیت‌ها حمایت از خبرنگاران حمایت از واقعیت‌هاست.

 سید محمدرضا جوادی، مدیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان اظهار کرد: در استان همدان ۲۱۰ رسانه فعالیت می‌کنند که ۱۴۸ رسانه عمومی که شامل روزنامه‌ها، ماهنامه و هفته نامه‌ها، ۸۹ پایگاه خبری و ۳ روزنامه در استان فعالیت می‌کنند.

وی افزود : در شهرستان‌های استان چهار رسانه در کبودرآهنگ، دو رسانه در رزن، دو رسانه در اسدآباد و یک رسانه در شهرستان فامنین فعالیت دارند.

جوادی ضمن تشکر از خبرنگاران، ادامه داد: خبرنگاران و اصحاب رسانه در پوشش جنگ ۱۲ روزه نشان دادند که با تخصص و دلسوزی و حضور به موقع در تمامی صحنه‌ها به وظایف خود عمل می‌کنند.

وی بیان کرد: خبرنگاران و اصحاب رسانه در خط مقدم رویدادها قرار دارند و نقش مهمی در افزایش امید و نشاط در جامعه دارند و رسانه‌ها با تولید محتوای مسئولانه و حرفه‌ای در این مسیر به مردم و مسئولان کمک کنند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان گفت: امروز جنگ شناختی به شکل جدی در جریان است و با انتشار اخبار ما تلاش می‌کنند تا به اعتماد عمومی لطمه وارد کنند وظیفه خبرنگاران در چنین شرایطی تولید و نشر محتوای واقعی و جذاب است تا بتوانند با جریان‌های انحرافی مقابله کند.

جوادی گفت: تقویت اعتماد عمومی یکی از مهم‌ترین انتظارات در حوزه رسانه است رسانه‌ها باید در انتشار اخبار، امانت‌داری و بی‌طرفی داشته باشند همچنین مدیران دستگاه‌ها نیز باید اطلاعات درست و دقیق را به موقع در اختیار رسانه‌ها قرار دهند.

وی گفت: امیدواریم با همراهی خانواده اصحاب رسانه مسیر رشد و پیشرفت استان با قوت ادامه پیدا کند و شاهد موفقیت‌های بیشتر در عرصه‌های مختلف باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha