• چهارشنبه / ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۷:۳۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404061206857
  • خبرنگار : 50416

فرماندار اعلام کرد

سهم ۳۳ درصدی مبلمان منبت در اشتغال ملایر

سهم ۳۳ درصدی مبلمان منبت در اشتغال ملایر

ایسنا/همدان فرماندار شهرستان ملایر به ۲۵ هزار هنرمند منبت‌کار این شهرستان که با چکش و مقار در ۶۰۰۰ کارگاه مشغول فعالیت هستند، اشاره کرد و گفت: ۶۰۰ نمایشگاه در زمینه مبلمان منبت فعال بوده و ۴۰ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در هنر صنعت مبلمان منبت مشغول به کار هستند که ۳۳ درصد از سهم اشتغال شهرستان را فراهم کرده‌اند.

سید رسول حسینی شامگاه سه‌شنبه ۱۱ شهریور در مراسم افتتاحیه ششمین دوره جشنواره ملی مبلمان منبت ملایر با اشاره به جایگاه این شهرستان در سطح کشور، اظهار کرد: در سطح کشور ۴۸۰ شهرستان و ۱۲۵۰ شهر وجود دارد که در میان آن‌ها، شهرستان ملایر به عنوان شهری شاخص شناخته می‌شود؛ شهری که دارای یک برند ملی و دو برند جهانی است و زادگاه ۱۱۰۰ شهید لاله‌گون به شمار می‌آید.

حسینی ادامه داد: شهیدان این میراث ارزشمند را به ما سپرده‌اند و امروز وظیفه ماست که در مسیر توسعه و اعتلای این شهرستان گام برداریم. 

وی با بیان اینکه ملایر در سال ۱۳۹۸ به عنوان شهر جهانی مبلمان منبت به ثبت رسیده است، گفت: امروز نیز بستری فراهم کرده‌ایم تا در ماه ربیع، از یازدهم شهریور تا یازدهم مهر، جشنواره‌های متعددی در این شهر برگزار شود. 

سهم ۳۳ درصدی مبلمان منبت در اشتغال ملایر

وی ادامه داد: شهری که علاوه بر برند جهانی مبلمان منبت، دارای برند جهانی انگور و روستای ملی مروار نیز می‌باشد و با داشتن ۳۶۰ اثر باستانی، از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل بسیاری برخوردار است. 

فرماندار شهرستان ویژه ملایر با تاکید بر اینکه هدف ما بهره‌گیری از این توانمندی‌ها برای گسترش شادی و نشاط در شهرستان است، تصریح کرد: تمام تلاش ما در جلسات و کارگروه‌ها این است که بستر شادی برای مردم شهرستان فراهم شود و در کنار آن، امنیت شهرستان نیز برقرار بماند.

سهم ۳۳ درصدی مبلمان منبت در اشتغال ملایر

ملایر؛ شهری از جنس هنر

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان همدان نیز با اشاره به جایگاه ملایر، اظهار کرد: ملایر شهری است از جنس هنر و هنرمندان؛ همه کسانی که با ذهن، فکر و عمل خود، هنرمندی خویش را به نمایش می‌گذارند.

محسن معصوم علیزاده ادامه داد: هنرمندی صرفاً در حوزه کار، تلاش و خلق صنایع دستی خلاصه نمی‌شود، اگرچه در شهرستان ملایر هنرمندان بی‌بدیلی حضور دارند که با ذهن و دستانشان آثاری را می‌آفرینند که امروز به بهانه همین هنر، گرد هم آمده‌ایم. 

معصوم‌علیزاده با بیان اینکه در کنار این هنرمندان، کشاورزان سخت‌کوشی نیز هستند که با زحمت و تلاش خود انگور این شهرستان را جهانی کردند، افزود: با همدلی و همکاری می‌توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم و جشنواره‌هایی برگزار کنیم که با استقبال گسترده و فروش فوق‌العاده همراه خواهد بود.
وی از همه هم‌وطنان دعوت کرد به ملایر سفر کنند و از زیبایی‌های این شهرستان، طبیعت چشم‌نواز، مردمان خوب و صنایع دستی هنرمندان آن دیدن کنند.

سهم ۳۳ درصدی مبلمان منبت در اشتغال ملایر

هدف اصلی برگزاری رویدادها، کمک به اقتصاد شهری است
مجید فرجی، شهردار ملایر نیز در ادامه، جشنواره مبلمان منبت را یک رویداد مهم خواند که می‌تواند افراد مختلف، مسافران و گردشگران را به این شهر جذب کند. 

وی با بیان اینکه حضور گردشگران در هر منطقه، باعث رونق اقتصادی آن شهر و منطقه خواهد شد، گفت: با داشتن برندهای جهانی مبلمان منبت و انگور و برند ملی مروار و همچنین برگزاری همین جشنواره‌ها به عنوان یک برند و رویداد، ظرفیت جذب گردشگر در شهر افزایش یافته است. 

فرجی حضور گردشگران را عامل تقویت رونق اقتصادی شهر، شهروندان و تمامی صنوف، نه فقط صنایع دستی دانست و افزود: هدف اصلی ما از برگزاری این رویدادها دقیقاً کمک به اقتصاد شهری است.

شهردار ملایر ادامه داد: شهرداری به عنوان یکی از متولیان برگزاری رویدادها، از ظرفیت تمامی ادارات استفاده می‌کند تا بتوانیم به بهترین نحو میزبان مسافران و گردشگران باشیم. 

وی از آمادگی کامل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به عنوان متولی اصلی اقامت در شهر خبر داد و گفت: از هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها، خانه مسافرها و سوئیت‌های آموزش و پرورش برای اقامت گردشگران استفاده شده تا تمامی ظرفیت‌های شهر برای میزبانی فراهم شود.

فرجی درباره کسب‌وکارها و نمایشگاه‌ها مطرح کرد: با همکاری جدی‌تر اداره صنعت، معدن و تجارت، هیئت مدیره بازار مبل، شهرک صنعتی و دیگر دست‌اندرکاران حوزه فروش مبلمان، تسهیلات بیشتری برای خریداران فراهم و سخت‌گیری‌های لازم اعمال شد تا مردم با اطمینان بیشتری خرید کنند و از دستاوردهای صنعتگران بهره‌مند شوند.

وی برگزاری منظم جشنواره‌ها و رعایت نظم و انضباط را شرایط بهتری برای استفاده از این موقعیت دانست و گفت: با توجه به شرایط دشوار کشور، نمی‌توانیم مانند سنوات گذشته فروش بالا را تضمین کنیم، اما امیدواریم که با همه این اوصاف، فروش خوبی نصیب صنعتگران حوزه مبلمان و نمایشگاه‌داران شود. 

شهردار ملایر با بیان اینکه مسائل اقتصادی امروز برای جوانان اهمیت بسیار زیادی دارد و برگزاری چنین نمایشگاه‌ها و رویدادهایی به رونق اقتصادی و ایجاد زیرساخت برای شغل‌های جدید کمک می‌کند، تأکید کرد: شهرداری ملایر با تمام توان در مسیر پیشرفت و توسعه شهر، حمایت از مردم و اقتصاد آنها ایستاده و تلاش می‌کند شهری درخور زندگی برای شهروندان فراهم کند.

سهم ۳۳ درصدی مبلمان منبت در اشتغال ملایر

تلاش فعالان مبلمان برای جلب رضایت مسافران و گردشگران
عباس جوکار، عضو شورای شهر ملایر نیز با اشاره به پیشینه وقف در این شهر، گفت: بانیان این مراسم از دیرباز با وقف مال خود باعث شدند این محیط آرام فراهم شود و شادروان سیف‌الدوله نیز از واقفان بزرگ کشور به شمار می‌رود.

وی به دو برند جهانی این شهر اشاره و ملایر را به عنوان شهر جشنواره‌ها معرفی کرد و افزود: فعالان مبلمان منبت تلاش وافری دارند تا اعتماد مسافران، گردشگران و توریست‌ها را با تکریم، رعایت انصاف و کیفیت کسب کنند.

جوکار با اشاره به اینکه ملایر شهر محبت و مهرورزی و دارای مردمی با فرهنگ و نیک‌اندیش است، تصریح کرد: این نشاط اجتماعی نتیجه تلاش خدمتگزاران مردم در شهرداری، شورای اسلامی شهر، فرمانداری و دیگر مسئولان است که برای رفاه مردم فراهم شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha