• شنبه / ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404061508612
  • خبرنگار : 71560

محمد هاشمی: «هفته وحدت» عاملی برای تقویت انسجام در بین امت اسلامی است

محمد هاشمی:  «هفته وحدت» عاملی برای تقویت انسجام در بین امت اسلامی است

یک فعال سیاسی، تاکید کرد: امام (ره) همواره موضوع وحدت را در جامعه بسیار مهم می دانستند و قطعا وحدت در بین شیعه وسنی، بر روی روابط ایران با سایر کشورها تاثیر گذار است.

محمدهاشمی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت هفته وحدت در تقویت انسجام ملی و مذهبی ایران، بیان کرد: طبیعی است در جامعه از نظر قومی، مذهبی و سیاسی تکثر وجود دارد و بهترین راه برای رسیدن به اهداف همراهمی، همدلی و وحدت در میان آحاد جامعه است. هر کسی به دین، مرام و سیاست خود ادامه می دهد، اما مجموعه‌ای که در یک کشور یا حتی فراتر از مرزهای سرزمینی هستند باهم وحدت نظر دارند. در مسائل اصلی باهم در برابر دشمن ایستاده و متحد هستند.

هفته وحدت همواره آثار مثبتی برای امت اسلامی به همراه داشته است

وی در ادامه اظهار کرد:  بحث وحدت بین شیعه و سنی نیز در این ایام پر رنگ می شود. به مناسبت ولادت حضرت محمد(ص) بحث هفته وحدت مطرح شده است. اهل سنت دوازدهم ربیع الاول را ولادت پیامبر اسلام می دانند، اما شیعیان هفدهم را ولادت حضرت محمد (ص) می دانند. همه این یک هفته را به عنوان هفته وحدت گرامی می دارند و جشن می گیرند. هفته وحدت و تقویت انسجام بین شیعه و سنی آثار و ثمرات خیلی خوبی از گذشته تا به امروز داشته است. از این پس هم خواهد داشت.

محمد هاشمی:  «هفته وحدت» عاملی برای تقویت انسجام در بین امت اسلامی است

امام تاکید داشت که « همه باهم» پیروز خواهیم شد

این فعال سیاسی اصلاح طلب، تصریح کرد: هفته وحدت ابتکاری بود که حضرت امام (ره) داشتند و سالروز ولادت حضرت محمد (ص) را از دیدگاه هم شیعه و هم سنی محترم شمردند. مردم نیز این هفته را جشن می گیرند. به عبارت دیگر هفته وحدت عاملی برای تقویت انسجام در امت اسلامی به شمار می رود. امام (ره) یک جمله بعد از پیروزی انقلاب داشتند و آن این بود که «همه باهم» باشیم. امام (ره) موضوع وحدت را در جامعه بسیار مهم می دانستند. قطعا وحدت در بین شیعه وسنی در داخل کشور، بر روی روابط ایران با سایر کشورها نیز تاثیر گذار است.

حتی پیام های کلامی بر روی ملت ها اثرگذار است

وی در ادامه تاکید کرد: معمولا روابط کشورها به دو گونه است. یک نوع روابط کلامی است. در روابط کلامی پیام تبریک یا تسلیت گفتن، بر روی ملت ها اثر می گذارد. مثلا وقتی که رئیس جمهور ایران به یک مسئولی در کشورهای دیگر پیام تبریک می دهند، یک موضوع کلامی است، اما بر روی مردم و مسئولان آن کشور تاثیر عملی دارد. نوع دوم رفتار عملی است. روابط عملی به تجارت، گردشگری و مناسبات سیاسی است که بین کشورها وجود دارد.

وی افزود:قطعا وحدت در جامعه بر روی تجارت و مناسبات سیاسی با سایر کشورها نیز تاثیر گذار است. زمانی که یک هیئتی از ایران به یک کشور دیگر می روند، برای تجارت یا مناسبات سیاسی، طبیعتا برخورداری از یک پشتوانه متحد داخلی به آنان در پیشبرد روابط کمک خواهد کرد. از باب اثر گذاری هم پیام های کلامی تاثیر گذار است و هم پیام های عملی اثر خود را خواهد گذاشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha