• دوشنبه / ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404061710086
  • خبرنگار : 71560

با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دیدار هیئت دولت

نادی: نیازمند اصلاحات اساسی در حوزه اقتصادی هستیم

نادی: نیازمند اصلاحات اساسی در حوزه اقتصادی هستیم

دبیر کل حزب نگاه نو تاکید کرد: از نگاه بنده اعتقاد راسخ به شعار «ما می‌توانیم» توسط دولتمردان و کنار گذاشتن مدیران ناکارآمد و غیرمردمی، گامی مهم در راستای حل مشکلات کشور به شمار می‌رود.

خشایار نادی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار اعضای هیئت دولت، بیان کرد: پس از اتکال به خداوند متعال، لازم است بر روی ظرفیت ها و توانمندی های خود تکیه کرده و به آن اعتماد داشته باشیم. شرایط ایجاب می‌کند تا با روحیه انقلابی، ابتکارگرایی و مدیریت کارآمد در زمینه توسعه روابط بین‌الملل و انجام کارهای میدانی، دولت اهتمام لازم را داشته باشد.

اقتدار ملی اساسی‌ترین پایه یک نظام سیاسی محسوب می‌شود

وی اظهار کرد: واقعیت این است که ارتقای قدرت نظامی، قدرت سیاسی، قدرت اقتصادی، پیشرفت علمی و پویایی فرهنگی همه از عواملی هستند که  نقش اساسی و مهمی در تقویت اقتدار و عزت ملی دارند. از طرف دیگر اقتدار و عزت  ملی نشات گرفته از نیروی مردمی است. این مردم هستند که به کشور قدرت و عظمت می بخشند. اقتدار ملی  مهم‌ترین و اساسی ترین پایه‌های یک نظام سیاسی محسوب می‌شود که زمینه‌ساز حفظ عزت ملی در عرصه‌های مختلف داخلی و بین المللی به شمار می‌رود.

حدود ۳۰ درصد مشکلات اقتصادی به خارج باز می‌گردد

دبیرکل حزب نگاه نو تصریح کرد: با تقویت قدرت و عزت ملی ما می توانیم به اهداف تعیین شده در عرصه داخلی و خارجی، در کوتاه مدت دست پیدا کنیم. از آنجا که امروز تحت فشارهای شدید اقتصادی دولت های غربی و آمریکا قرار داریم، از طرف دیگر موضوع روانی فعال سازی اسنپ بک مطرح است، کشور دچار چالش های اقتصادی است؛ البته همان طور که قبلا گفتم حدود ۳۰ درصد مشکلات اقتصادی به خارج باز می گردد و مابقی آن به ناکارآمدی برخی از مدیران و سوءمدیریت ها مربوط است.

تا زمانی که بروکراسی اداری حاکم است اتفاق خاصی در عرصه تولید رخ نمی دهد

وی تاکید کرد: رونق تولید، یعنی موانع دست و پا گیر و بروکراسی اداری که همچنان معضل اصلی بر سر راه تولیدکنندگان است، باید کنار برود. تا زمانی که این بروکراسی اداری برطرف نشود، اتفاق خاصی در زمینه تولید رخ نخواهد داد. مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم با هدایت سرمایه به سمت تولید داخل و رفع انحصارگرایی، برطرف خواهد شد. دولت باید در مسیر برچیدن رانت و رقابتی کردن اقتصاد کشور گام بردارد. اعتقاد راسخ به شعار «ما می توانیم» توسط دولتمردان و کنار گذاشتن مدیران ناکارآمد و غیر مردمی، گامی مهم در حل مشکلات به شمار می‌رود.

دولت باید به سمت رقابتی کردن واقعی بازار داخلی گام بردارد

نادی بیان کرد: دولتمردان باید خدمت به مردم را محور کار خود قرار داده و به سمت رقابتی کردن واقعی بازار داخلی گام بردارند. دولت باید به سمت استفاده از تکنولوژی ها و دانش روز برود. اقتصاد کشور ما دولتی و شبه‌دولتی است و اندکی از بخش اقتصاد در دست بخش خصوصی است که این روند باید سریعا اصلاح شود.  نیازمند اصلاحات اساسی در حوزه اقتصادی هستیم. با رویکرد  نوین اقتصادی و بهبود کیفیت کالاهای ایرانی، شاهد رونق تولید خواهیم بود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: بهبود معیشت مردم با حضور میدانی مدیران، رقم خواهد خورد. با حرف و نظریه دادن مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم حل نخواهد شد. از سوی دیگر دولت باید تلاش کند تا سرمایه‌ها را از بازار دلالی به سمت بازار تولید سوق دهد. از طرف دیگر  نباید به وعده‌های کشورهای غربی دل بست. باید با تکیه بر مردم و ظرفیت های داخلی به سمت حل مسائل پیش رفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha